مشاوره حقوقی رایگان - ّبکارت

سلام من با اقایی به قصد ازدواج اغفال شدم و رابطه جنسی برقرار شد بکارتم رو از دست دادم مدتی به بهانه همین ازدواج که تو دیگه پردتو زدم بیا سکس کنیم رابطه داشتیم یکماهو نیم پیش متوجه شدم دیگه اون ادم سابق نیست و به گفته خودش بهم دروغ گفته تا بهم دست پیدا کنه منم الان میخام برم پزشکی قانونی البته شکایات کردم وکیل برام نوشتن تجاوز به عنف و اغفال شدن مدارکم دارم که همش میگفت میاد عقد کنیم الان بابت بکارت ازش میتونم چیزی بگیرم؟؟ چون زیر بار هزینه ام نمیرن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
تحت اغفال قابل شکایت است مدارک چه دارید ?

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با میل واراده خود با ایشان ارتباط برقرار کرده ایید لذا ارش البکاره به شما تعلق نخواهد گرفت مگر انکه در جنبه کیفری اثبات تجاوز بعنف را ثابت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نه تجاوز است نه به عنف است نه چیز دیگر این یک رابطه نامشروع دوطرفه است مه برای هردو شما یک صد ضربه شلاق دارد از نظر کیفری

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
چون با خواست واراده طرفین بوده است مصداق رابطه نامشروع دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به سن شما دارد اگر زیر 18 سال باشید امکان پذیر است.