مشاوره حقوقی رایگان - میخوام بدونم آیا من مجازات میشم یا خیر و اینکه میتونم ایشون رو مجبور به پرداخت خسارت و مجبور به ازدواج

من 2ساله با یه پسری اشنا شدم که همشهریمون بود اوایل که با ایشون اشنا شدم تا 5ماه نمیدونستم ایشون زن و بچه داره و بمن نگفته بود ما بعد از یک ماه تصمیم به ازدواج گرفتین که از هم خیلی خوشمون میاد و باید با هم ازدواج کنیم و بعد از یک ماه من به هر نحوی سر بحث خواستگاری اومدن این آقا رو باز میکردم و ایشون همش به یجایی ختم میکرد و چیزی دست منو نمیگرفت تا این‌که 5ماه گذشت و خیلی فشار آوردم و اعتراف کرد که بمن دروغ گفته این چند وقت و نمیدونسته عاشق هم میشیم و ایشون زن و بچه و کلی قرض و اینا داره و چون من خیلی بهش وابسته شده بودم و حرفاشو شنیدم و بهم گفت که من و زنم چند ساله باهم مشکل داریم و احساس خوشبختی باهاش نمیکنم و منم بهش فرصت دادم که زندگیشو با خانومش درست کنه که ببینم این آقا داره درست میگه یا واقعا زنش خوبه یه 3ماهی هم برای فهمیدن این موضوع گذشت و به همه ثابت شد که زنش واقعا مشکل داره و هیچ شوهری این مدلی بودن همسر رو قبول نمیکنه و من به اون حق دادم و بهش فرصت دادم که یا کلا زندگیشو با اون خانم کاملا قطع کنه اگه باهاش راضی نیست و بعد از جدایی با من ازدواج کنه و گفتم تو این مدت که بخواد زنشو راضی به جدایی کنه من و اون آقا همو نبینیم تا راحت بتونه این کارو بکنه که اگه احیانن دوباره برگرده به زندگیش و منو فراموش کنه راحت باشه چون هر چی باشم زن هستم و به زن ها احترام میزارم ولی بمن گفت نه تو باید همراه من باشی و من نمیتونم ببینمتو این حرفا تو این مدت چون عاشقش بودم کل وقتم کل زندگیم رو صرف این آقا کردم به امید اینکه ایشون به فکر منه و دوست داره بمن برسه و زندگی کنیم کلی دروغ به خانواده میگفتم و حرف و کنایه میشنیدم و خواستگارهایی که واسم میومد بخاطر این آقا رد میکردم چون میگفت رد کن که خودم میام و منم باورش کرده بودم تا این که 3ماه که بیشتر از اون فرصت بود گذشت و چند بار تو این مدت پیگیر کارش شدم و باز حرفم رو نیمه تمام میگذاشت تا اینکه خیلی بهش فشار آوردم و فهمیدم تو این مدت هیچ کاری نکرده حتی نگفته و با حرفایی که من بهش فهموندمو این حرفای الکی منو دست بسر میکرد بعد بهش گفتم خب تکلیف منو مشخص کن یا کامل منو ول کن و برو به اون خانوم و بچت برس و زندگیتو بکن یا از اونجا کاملا جدا شو بیا با من ازدواج کن و زندگی کن و هی میگفت و میفهموند که بدون من نمیتونه تا اینکه درخواست های رابطه کم کم با من شروع کرد و منو با حرف هایی که منو تو مال همیمو این حرفا خام کرد و باهاش رابطه برقرار کردم تا اینکه جریانات اختلاف و جدایی اینا شروع شد تا اینکه رسید به یک سال و ربع و تو این مدت چون خیلی همو دوست داشتیم بهش پیشنهاد دادم که با اینکه زن هم داره ولی بیاد خاستگاری باهاش ازدواج میکنم چون واقعا با این رابطه های جنسی و دروغ هایی که به خانواده میگفتم و آدم هایی که منو اینو با هم میدیدن به خودم گفتم بهتره اینجوری حداقل زنش هستم کسی نمیتونه چیزی بمن بگن و اینجوری درست تره ولی همش منو با حرف هایی که خانوادت منو قبول نمیکنند و خیلی بدهی داره و از پس خواسته های من بر نمیاد و خانوادش از من تحقیق میکنندو و منو به خیانت مقصر میکرد که خواستگار هایی که واست میومدن تو باهاشون در ارتباط بودیو این حرفا منو منصرف میکرد تا اینکه یک سال و نیم طول کشید کلا و بمن درخواست سکس و از بین بردن دختریم کرد و منم چون خیلی وابستش بودم و فکر میکردم که دیگه نزدیکه مال هم بشیم قبول کردم چون دیگه آخر های طلاقشون بود اون خانوم قبول کرده بود و اخراش بود تا اینکه این آقا عوض شد بحث از هر جایی که میدید بیرون میاورد منو مقصر میکرد و این حرفا خیلی التماسش کردم خیلی گریه کردم خیلی حتی حاضر به خودکشی شدم بهش گفتم تو بمن نامردی کردی من اگه دوستت نداشتم اصلا حاضر به اون کار با تو نمیشدم و تو دختریم رو گرفتی حالا با این حرفا میخوای منو مقصر کنی و بری؟ کلا 2و ربع باهاش بودم و الان 5ماهی میشه که کلا منو گذاشته کنار و برای خودش زندگی میکنه دوست دختر گرفته یا نه خبر ندارم شایدم به زن قبلیش برگشته هر چی هست زندگی من اینجا تباه شده و روم نمیشه به هر خاستگاری که میاد بگم من دختر نیستم برای همین فقط رد میکنم منم ترس از بی آبرو شدن چون تو شهر به این کوچیکی همه منو با این دیده بودن و بهم قول داده بود با من ازدواج میکنه من هم قبول کردم ازش پیام ها و عکس هایی دارم که با هم بودیم ولی بعد از یک بار رابطه ای که داشتم و باکرگیم از بین رفت منم بهش بیشتر وابسته شدم و ازش درخواست رابطه داشتم

پاسخ ها :

از بین بردن پرده بکارت با وعده ازدواج فریب دختر با وعده ازدواج وعده ازدواج