مشاوره حقوقی رایگان - رابطه اجباری

سلام من 22 سالمه و 5 سال پیش با یه نفر وارد رابطه شدم...وقتی قرار گذاشتیم بریم بیرون همو ببینیم و برای ازدواج حرف بزنیم ؛ با اجبار و تاکید به اینکه ما با هم قراره ازدواج کنیم، بهم تجاوز کرد... راستش خودمم فکر میکردم دیگه شوهرمه...تا اینکه پست بازیا و تهدیداش شروع شد... از جمله اینکه اگه نیای به خونوادت همه چیو میگم و ازت عکس دارم و .... . البته اونموقع خونوادم در این حد میدونستن که اون پسره منو میخاد و خبری از اینک باهم رابطه ای داریم نداشتن و هنوزم ندارن... به سختی تونستم ازش جدا شم ولی هنوزم ولم نکرده ... نمیتونم ماجرارو برا خونوادم بگم آخه خیلی تعصبی ان و راستش برا جونم میترسم. درسته که الان 3 ساله باهاش هیچ رابطه ای ندارم ولی هنوز گاهی تهدید میکنه ... با یه پسر آشنا شدم و همه چی خوب بود و میخواستیم نامزد کنیم البته من بهش گفته بودم که قبلا به اجبار رابطه داشتم. ولی چن وقت بعد سرو کله ی همون مرده پیدا شد و به نامزدم یه عالمه دروغ گفت ... جوری که همه چی به هم خورد خاستم بپرسم بعد گذشت 3 سال هنوز پزشک قانونی میتونه تشخیص بده پرده بکارتم برای چی از بین رفته؟؟؟ و اینکه دیگه هرگز نمیتونم ازدواج کنم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
1. بله قابل تشخیص است ولی تعیین مرتکب بعلت سپری شدن 3 سال منتفی شده است.
2. خیلی اینقدر بدون اعتمادبه نفس و نا امید نباشید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بعد از سه سال قابل تشخیص است ولی اینکه چه کسی بوده خیر. نیاز به دلایل و مدارک دارد