مشاوره حقوقی رایگان - پارگی بکارت

بنده 1 سال است با شخصی دوست هستم من متولد 1367 هستم و او به من گفته بود متولد 1366 هستم و بعد چند وقت گفت 1365 است و قبل از این که رابطه با هم داشته باشیم تقریبا مطمئن بودم که پرده ی بکارت ندارد و رابطه برقرار کردیم و به بنده گفت که حلقوی است بعد گذشت چند ماه بنده چون می خواستم تکلیف زندگیم مشخص شود از او شناسنامه اش را خواستم ولی او از آوردن شناسنامه اش امتناع می کرد و بنده مشکوک شدم که آیا قبلا ازدواج کرده است یا خیر و با اصرار و دعوا های زیادی که اتفاق افتاد مجبور شد که شناسنامه اش را بیاورد و متوجه شدم که او متولد 1358 است و نام و نام خانوادگیش را نیز اشتباه گفته است اما ازدواج نکرده بود و الان من را تهدید کرده است که یا 20 میلیون میدهی یا با من ازدواج می کنی یا ازت شکایت می کنم که تو پرده بکارت من را زده ای.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما بابت تهدید و اخاذی از ایشان شکایت کنید .

پرسشگر :

اونوقت اگه یک درصد فقط بره روی قضیه ی بکارتش شکایت کنه چطور میتونه ثابت کنه من باهاش رابطه داشتم اونوقت چی میشه؟

پرسشگر :

و من مدرکی از تهدیدش ندارم چون تو اس ام اس بهش می گفتم چی میخوای که دست از سرم بر داری می گفت حضوری می گم و وقتی میدیدمش میگفت 20 میلیون بده تا دست از سرت بردارم.

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

داشتن رابطه بدون علقه زوجیت جرم است و مشمول مجازات شلاق اگر مجرد باشی و می توانی به جهت فریب در ازدواج شکایت وی را بکنید و تقاضا کنید که جهت اثبات ازاله بکارت قبل از نزدیکی به پزشکی قانونی ارجاع شود