مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

سلام حدود هفت ماه كه نامزد كردم ولی صيغه محرميت هم نخونديم الان باهم نميسازيم تموم كرديم رابطرو ولی باكره نيستم ميخواستم ببينم شكايت كنم چه چيزی پيش مياد؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بستگی به نوع ارتباط دارد

یک وکیل

اگر عقدی وجود ندارد مهریه ای هم نیست. میتوانید بعنوان اغفال علیه او شکایت کنید و درصورت اثبات زنا مطالبه ارش البکاره کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

فرق باکره بودن و نبودن شما در تعلق تمام یا نصف مهریه خواهد بود .

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

اگر عقدی در کار نبوده و مهریه ندارید ارش البکاره می تونید بگیرید