مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام.‌ همسر اول شوهرم بعد از 14سال جدایی و چند بار ازدواج کردن و بطور غیر قانونی بچه ها را در نزد خود علارقم رای دادگاههای ایران نگه داشته حال که سن قانونی سپری شده به ایران آمده و درخواست نفقه نموده و فرزندان در این مدت در خارج در خانه پدر که تحت اختیار آنها بوده زندگی کردند. و دختر ایشان هم دو بار ازدواج کرده ولی متاسفانه به دادگاه مدارک نداده و ما هیچ گونه دسترسی نداریم تا از خارج اطلاعات شغلی و ازدواج او را کسب کنیم قاضی عکس های فضای مجازی را هم در پرونده قرار نمی دهد .. این دختر الان 29 ساله است و پدرش تا زمانی که در خارج بوده به یورو مخارج پرداخت کرده و بعد به ایران آمده در تمام این سالها حتی یک تلفن نمی توانسته بزند و آنها مادر فرزندان به جرم مزاحمت در خارج از ایشان شکایت می کرد. حال سوال اینه نباید قاضی مدرکی از ایشان بخواهد. عکس های فضای مجازی راهم که قبول نمی کند پس چه باید کرد ... اگر قبل از اجرای حکم ملکی را از بنام کسی زده باشیم فرار از دین محسوب میشود باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر حکم محکومیت قطعی گردیده باسد وبعد ملک را منتقل نمایید بله فرار از پرداخت دین تلقی وقابلیت شکایت کیفری را خواهد داست

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

نفقه معوقه فرزندان قابل مطالبه نیست ولی اگر فرزند دختر غیرشاغل داشته باشند و پدرتمکن مالی دارد نفقه دختر مجرد غیرشاغل را باید پرداخت کنند امکان استعلام از وضعیت شغلی دخترشان درخارج از کشور امکان پذیرنیست مگر خودتان دایل و مدرک غیرقابل انکار داشته باشید اگر شاهد دارید به دادگاه معرفی کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

راههای دیگه ای هم وجود داره اما بهتره که موضوع پرونده شما بهتر و دقیق تر بررسی بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر اگر مدیون تا قبل از صدور حکم قطعی ، مال را انتقال بدهد فرار از دین محسوب نمیشود . برای صدور حکم نفقه دختر ، باید ابتدا وضعیت دختر از لحاظ شاغل بودن یا نبودن و مجرد یا متاهل بودن مشخص بشود تا قاضی بتواند حکم نفقه دختر را
صادر نماید . و نفقه معوقه اولاد قابل مطالبه نیست
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ارائه مدارک مبنی بر تاهل و شاغل بودن با شماست چون امکان استعلام وجود ندارد واگر در حال حاضر فاقد شغل و مجرد باشد نفقه قابل مطالبه می باشد مستحضر باشید نفقه معوقه فرزند قابل مطالبه نمی باشد
در صورت فروش بعد از صدور حکم قطعی فرار از دین محسوب می شود