محکومیت قطعی سبب سوء پیشینه کیفری شما است و موثر کیفری نیست
با توجه به ماده ۶۲ قانون مجازات اسلامی و تبصره ۲ ماده ۱۲ همان قانون، پس از گذشت ۲ سال از اتمام دوره تعلیق (بدون ارتکاب جرم جدید) سوءپیشینه شما پاک شده و در گواهی عدم سوءپیشینه درج نمیشود و برای استخدام دولتی نیز محرومیتی ندارید مگر در مشاغل خاص حساس که طبق ماده ۲۸ قانون مدیریت خدمات کشوری نیاز به گواهی عدم سوءپیشینه قطعی دارد.
فیالحال شما فاقد سوءپیشینه مؤثر کیفری میباشید و جرمی که در گذشته انجام دادهاید، باعث محرومیت شما در استخدام دولتی نخواهد شد.
درگواهی های صادره منعکس نمی شود اما همیشه در سیستم قوه قضاییه باقی می ماند. قانوناً مانع استخدام دولتی نیست اما بعضی نهادها رویه های داخلی خود را دارند و سوابق غیر موثر را هم در نظر می گیرند
سلام خیر در صورت استعلام گواهی عدم سابقه کیفری موثر صادر خواهد شد . برای استخدام در سازمان های دولتی در مرحله گزینش ، برای شما مشکل ایجاد خواهد شد
گواهی سو پیشینه اگر اخذش ود سفید خواهد بود
با سلام
خیر
قطعا بلی
سلام خیر
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.