تکرار
با سلام در اینگونه موارد موضوع به کارشناسی ارجاع می شود و تشخیص مقصر با کارشناس رسمی دادگستری است.
وارد کننده خسارت
سلام در مورد ترک لوله فاضلاب مشترک بین طبقات، معمولاً خسارت به عهده مالک یا مستاجر طبقهای است که ترک و خرابی از آنجا شروع شده یا ناشی از سهلانگاری او باشد. اگر طبقه سوم قبلاً لوله را فنر زده و مایع بازکن زده ولی ترک در طبقه دوم است، باید بررسی شود که ترک ناشی از مشکل در لوله طبقه سوم بوده یا لوله طبقه دوم. اگر ترک به دلیل سهلانگاری یا تعمیر ناقص طبقه سوم باشد، خسارت بر عهده آنهاست، در غیر این صورت طبقه دوم مسئول است. در نهایت، برای تعیین دقیق مسئولیت، میتوان از کارشناس رسمی دادگستری کمک گرفت.
از طریق دفاتر خدمات قضایی تامین دلیل کنید. کارشناسی باید شود
طبقه سوم
بنظر نیاز به تعمیر اساسی دارد و هرکس بایستی سهم مریوط به خود را تعمیر کند
مخارج با طبقه دوم است .
اگر لوله جز مشاعات باشد با کلیه ساکنین که باید از صندوق ساختمان خسارات وتعمیرات انجام شود مگر عامل خسارت مشخص باسد که برعهده ایشان است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.