سوال کامل نیست
مالک اجازه هرگونه دخل و تصرفی در اموال خویش دارد
سوال مطرح نشده است
سلام اگر پدر اهلیت داشته ولی فریب خورده باشد، میتوانید، از دادگاه ابطال وکالتنامهای را که موجب سوء استفاده شده بخواهید.
با سلام می توانید از طریق سرپرستی دادسرا درخواست حجر بدهید و سپس طرح دعوی کنید در صورت محجوریت پدرتان قرارداد وکالت منفسخ می شود.
بادرود، پرسشگر ارجمند،نخست، وضعیت مذکور حاکی از وقوع مشکلات جدی حقوقی در زمینههای مرتبط با سرپرستی و مدیریت اموال است. بروز مشکلات حافظه در افراد سالخورده، عموماً نیازمند اتخاذ تدابیر قانونی برای حمایت از حقوق و منفعتهای آنهاست و در این میان، وکالت تامالاختیار به عنوان ابزاری قانونی برای فردی که میتواند به نفع والدین خود تصمیمگیری کند، قابلیت اتخاذ دارد. اما، در صورتی که این وکالت با سوءاستفاده و بدون اطلاع یا مشورت با سایر اعضای خانواده به کار گرفته شود، ممکن است زمینۀ قانونی برای طرح دعوی به منظور ابطال وکالت نامه و اقامه مسئولیت مدنی قابل تصور باشد. ثانیا، اقدام برادر بزرگتر شما در بستری کردن پدر در آسایشگاه، بدون دلیل موجه و اطلاع شما، میتواند مصداق دخل و تصرف غیرقانونی در حقوق پدرتان تلقی شود، که نیازمند ارائه دلیل به مراجع قضایی برای بررسی و مستند کردن تخلفات آن فرد میباشد. و ثالثا، در مواردی که سلامت جسمی و عقلانی فرد زیر سؤال رفته و حقوق او مورد تعرض قرار گیرد، میتوان به دادگاه و مراجع ذیربط درخواست حمایت قضایی نمود و در صورت لزوم، با تقدیم دادخواست به مراجع ذیصلاح از حقوق قانونی خود دفاع کرد. همچنین، ضروری است به جهت حمایت از حقوق پدرتان با مشاوره وکیل متخصص در امور حقوقی مرتبط با خانواده و وصیتنامهها و سرپرستی، برای اتخاذ اقدامات قانونی متناسب اقدامات فوری صورت پذیرد. این اوضاع تحت تأثیر جنبههای عاطفی و انسانی نیز قرار دارد و نیازمند در نظر گرفتن جوانب عاطفی و اجتماعی خانواده است تا یافتن راهحلی مناسب برای مدیریت امور مربوط به پدرتان تسهیل گردد.
توضیحات مبهم است
باسلام اگر پدر محجور باشد میتوانید اقدام نماید
در صورت اثبات محجوریت میتوانند اقدام نمایند
اگر حکم حجر پدر بگیرید آن وکالت باطل میشود.
سوال نیمه کاره
با سلام . و ادب . شما که میفرمایید پدرتون دچار کمبود حافظه هست . این بهترین دلیل میتونه باشه که اون وکالت باطل هست . وقتی برادر بزرگتر شما خودش ساکن ایران نیست چطور در خصوص زندگی یک پدر وکالت تام الاختیار گرفته اون هم در حالیکه پدرتون اصلا شرایط انعقاد عقد رو نداره . وکالت در خصوص انجام فقط یک امر میتونه باشه صفت تام الاختیار که یعنی در راستای فقط انجام همون یک امر هر کار اداری شخصی لازم باشه میتونی بکنی . ولی کاری که برادر شما با اون وکالت باطل انجام داده کار قیم هست برادرتون باید قیمومت پدر رو اون هم با صلاح سنجی دادگاه بدست بیاره که هم به اموال پدر و هم به خود پدر همچین تصمیمی بگیره اون هم در حالی که شما هم یکی از وراث هستین و بخاطر شرایط خاصتون یکی از ساکنین اون خونه هستین این کار رو با وکالت نمیتونه در مورد شما انجام بده . لازم به ذکر هست که برای انعقاد هر نوع عقدی با یک فرد بالاتر از 65 سال اول باید اخذ فرم سلامت جسمی روحی از فرد سالخورده از پزشکی قانونی صورت بپذیره اگر دادگاه پدرتون رو سالم تشخیص داد بتونه عقد و قرارداد منعقد بکنه . در اینمورد نه شرایط شکلی عقد درسته . نه شرایط ماهوی عقد درسته برادرتون اجازه همچین کاری رو نداره میتونید به عنوان ذینفع ثالث دادخواست ابطال او وکالت رو بدید .
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.