با سلام در قرارداد الکترونیکی حق الوکاله کمتر قید می شود به جهت اینکه اگر مبلغ 60 میلیون اعلام شود باید تقریباً ده میلیون مالیات پرداخت شود و جمع این مالیات ها خیلی بیشتر خواهد بود که وکیل قطعاً توان پرداخت مالیات 100 میلیون و حتی بیشتر را نخواهد داشت به همین دلیل وکلاء مجبور هستند در قرارداد الکترونیکی مبلغ حق الوکاله را خیلی کمتر قید کنند.
با درود پرسشگر ارجمند کار وکیل شما درست بوده است
وکیل باید به سما اطلاع میداد که هزینه مالیات وی جدا بر حق الوکاله است و باید توسط شما پرداخت گردد اما اینرا هم بدانید که هر عددی که پرداخت میگردد توسط دادگاه قابل مطالبه نبوده و صرفا تا تعرفه را قاضی رای می دهد
ارتباطی با کار شما ندارد مهم نیست
سلام برخی وکلا مبلغ واقعی را در قرارداد خصوصی دریافت میکنند ولی برای مالیات و… در وکالتنامه عدد کمتری مینویسند. اگر بخواهید خسارت واقعی حقالوکاله را از طرف مقابل بگیرید، باید قرارداد خصوصی با وکیل را ارائه دهید، گرچه ممکن است مشمول مالیات هم بشود.
سلام خیر
همون موقع که امضا میکردید قرارداد وکالت رو باید نگاه مبکردید به نتیجه نمیرسه کارتون
با سلام بهتر است این موضوع را با وکیل خود در میان بگذارید و به صورت توافقی حل نمایید
باسلام قانونا این توجیه خوبی نیست چون ملزم هستند رقم دقیق را درج کنند و فرار از مالیات و امتناع از پرداخت تعمدی از وجه تمبر هم داشته اند بهتر است شکایت انتظامی مطرح کنید
مبلغ فوق علی الحساب بوده و ایشان ملزم به پرداخت تمبر مالیاتی کامل است، که در اصل توافق وکالت شما تاثیری نداشته و ملزم به پرداخت حق الوکاله کامل خواهید بود مگر توافق وکیل
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.