مشاوره حقوقی رایگان - هزینه حق الوکاله در دادگاه واخواهی و مطالبه هزینه دادرسی

با سلام و احترام

اینجانب طی یک دعوی حقوقی مالی شرکتی را در دادگاه بدوی محکوم به پرداخت مبلغی نمودم. با توجه به اینکه رای غیابی صادر شد و شرکت مذکور واخواهی نموده، من هم به عنوان واخوانده باید در دادگاه حضور پیدا کنم.
سوال این است که:
1. آیا میتوانم در این مرحله(دادگاه واخواهی) وکیل بگیرم با اینکه در مرحله بدوی وکیل نداشتم و خودم با کمک مشاورین حقوقی طرح دعوی و دفاع کردم؟
2. آیا هزینه حق الوکاله که باید بپردازم 10 درصد بهای خواسته است (طبق ماده 9 آیین‌نامه تعرفه حق‌الوکاله) که در رای دادگاه بدوی رای گرفتم؟
3. آیا این هزینه حق الوکاله 10 درصد را میتوانم به عنوان هزینه های دادرسی مطالبه نمایم؟ یا تنها قسمتی از آن را میتوانم مطالبه نمایم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در مرحله تجدید نظر میتوانید وکیل بگیرید و بعد در هزینه ها دادرسی در صورت گرفتن رای به نفع خود حق الوکاله را طبق تعرفع از طرف مطالبه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.در هر مرحله ای می توانید وکیل بگیرید.جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی سامانه در ارتباط باشید