سلام مشکل ندارد مگر پدر محجور باشد
مطابق ماده 219و220و223 قانون مدنی اصل بر صحت و لزوم قراردادهاستو عدم پر اخت ثمن در عقد بیع مانع از ایجاد مالکیت نیست، و مطالبه ثمن متصور است
حتی اگر بهای ملک به صورت عرفی کمتر از ارزش واقعی آن تعیین شود، معامله همچنان معتبر است و سایر فرزندان نمیتوانند به آن اعتراض کنند. چرا که والدین حق دارند در زمان حیات خود هرگونه تصرفی در اموال خود داشته باشند و این شامل فروش ملک به یکی از فرزندان نیز میشود.
با سلام اراده طرفین هبه بوده است و ایرادی ندارد
سلام؛ معامله صوری میباشد و سایر وراث میتوانند به استناد اینکه پولی رد و بدل نشده است این بیع را باطل کنند فلذا اگر پدر در قید حیات است بهتر است در قالب عقد صلح این انتقال صورت گیرد تا وراث نتوانند برای شما مشکلی ایجاد کنند.
با درود پرسشگر ارجمند روش انتقال حائز اهمیت است الناس مسلطون علی اموالهم هرکس میتواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمیباشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص اگر پدر زنده است طی متنی تخصصی اقدام نمایید تا بعدا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست دقت کنید.
با سلام اقرار نامه بگیرید که در مورد ثمن معامله ادعایی ندارد
مشکلی نیست
بهتر است اقرار نامه ای دراین زمینه تهیه شود
هر شخصی حق دارد اموالش را در زمان حیات خود منتقل نماید و دریافت وجه شرط صحت معامله نیست
سلام هر کس میتواند هر معامله ای نسبت به اموال خود کند و ورثه حق دخالت و تغییر آن را ندارند.
نیازی به اقدامی ندارد ومعتبراست
باسلام علی الاصول اصل بر صحت معاملات است اما جهت اطمینان یک اقرارنامه تنظیم و در حضور حداقل 2 نفر شاهد به امضای پدرتان برسانید
اصل بر صحت معاملات است نیاز به اقدامی نیست
باسلام اخذ اقرار نامه رسمی از پدر مبنی بر دریافت ثمن معامله.
قابل توجه و بررسی است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.