با سلامی مواردی که شما فرمودید نیازی به پروانه وکالت نداشته اما موارد بالا نیاز به پروانه وکالت دارد اینکه در موضوع وکالت نامه چی نوشته شده است اهمیت ندارد
سلام خیر شما با داشتن وکالتنامه ، شخصا و به نمایندگی از موکل ، مطلقا نمی توانید شکایت نمایید برای اقامه دعوی شما میبایست به وکیل دادگستری مراجعه نمایید و شکایت میبایست توسط وکیل دادگستری مطرح گردد و
با سلام بله اشخاص عادی نمی توانند به وکالت در دادگاه ها حاضر شود حتی اگر وکالت رسمی داشته باشند صرفاً با آن وکالت می توانند وکیل بگیرند.
سلام و عرض ادب وکالت رسمی محضری برای کارهای اداری معتبر است، اما در دادگاه طرح دعوا و دفاع نیازمند «پروانه وکالت» است. مطابق قانون، فقط وکیل دادگستری یا نماینده حقوقی شرکت از طرف شرکت میتواند در محکمه دفاع کند.
سلام؛ وکیل مدنی نمیتواند در امور قضایی دخالت داشته باشد و تنها وکیل دادگستری میباشد که در امور قضایی میتواند عمل کند. وکیل مدنی میتواند در امور اداری اقدام بکند.
طرح دعوی در دادگستری یا باید از طرف اصیل باشد یا وکیل دادگستری شما میتونید با استفاده از وکالتنامه مذکور اگر حق توکیل به غیر دارید یک وکیل دادگستری بگیرید تا امورات شما را انجام دهد واگر قبلا چنین کاری بدون وکیل دادگستری انجام دادید خلاف بوده است وتخلف شده
برخی از اقدامات قضائی نیاز به وکالتنامهای با ذکر صراحت بیشتر یا نوع خاصی از وکالت دارند. به عنوان مثال، در مواردی مانند دعاوی کیفری یا امور اجرائی ممکن است وکالتنامههای عمومی یا به اصطلاح "اختیارات تام" کفایت نکنند، به خصوص اگر اقدامات باید به صورت خاص توسط موکل یا شخص معین انجام شود.
با سلام وکالت در دادگستری صرفا توسط وکیل دادگستری ممکن است. با وکالت نامه رسمی این امر ممکن نیست.
وکالتنامه فوق میتوانید انتخاب وکیل دادگستری نمایید
با سلام بله شما باید برای طرح دعوا به وکیل دادگستری وکالت بدهید
سلام بله
وکالت قضایی امکان پذیر نیست
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.