درود بر شما ؛ تقاضای صدور اجراییه کنید . موفق باشید.
نیاز به تشکیل پرونده جدید است قبل از آن جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید
سلام. با گواهی انحصار وراثت به اداره ثبت مراجعه فرمایید و به نام خود سند بگیرید
با سلام حکم را ببرید اداره ثبت املاک تا اسناد باطل شود
سلام اگر حجر پدر ثابت شده و سند قبلی با حکم دادگاه باطل شده، باید با همان حکم و از طریق اداره ثبت اسناد، سند جدید به نام وارثان صادر شود. معمولاً نیازی به شکایت تازه نیست.
سلام و عرض ادب ابطال سند رسمی مادر برای صدور سند به نام وارثان متوفی کفایت ندارد و بلکه اگر خانه سه دست دیگر خرید و فروش شده، باید تمام معاملات بعدی و اسنادرسمی صادره بعدی به نام خریداران نیز به تبعیت از بطلان سند مادر، باطل شود تا بتوانید سند به نام وارثان بگیرید وگرنه تعارض در اسناد رسمی حاصل میشود لذا با توجه به اینکه خریداران ملک از مادر و دست های بعدی، طبق اسناد رسمی موجود معامله کرده بوده و جاهل به امر بوده اند؛ معاملات آنها، فروش فضولی مال غیر محسوب است و آنها مسئولیتی ندارند لذا یا وراث باید معاملات آنها را تنفیذ کرده و پول ملک را به نرخ روز از مادر خود مطالبه و وصول کنند و یا به دنبال ابطال سند تک تک خریداران بعدی بروند تا بتوانند سند بنام خود بگیرند و سپس متصرف موجود را نیز باید از ملک خلع ید نموده و ملک را تصرف کنند و خریداران بعدی دنبال مطالبه پول خود از مادر باشند که همگی این امور نیاز به طرح دعوا و طی روند از طریق دادگاه دارد لذا بنظر چون ملک درواقع تلف حکمی شده یعنی به خریداران دیگری فروخته و تحویل شده، اتخاذ روش تنفیذ و مطالبه قیمت به نرخ روز از مادر سریعتر به نتیجه برسد.
با اجراییه دادگاه اول سند ها را در ثبت باطل کنید و سپس به نام وراث سند بگیرید
اگر در دادنامه ابطال سند مادر شماره اسناد صادره بعدی قید شده باشد باید به استناد ماده 39 اعاده به وضع سابق را بخواهید و تمام سند های بعدی باطل و سند پدر دوباره معتبر خواهد بود. و اگر شماره سندهای بعد از مادر در دادنامه قید نشده باشد باید بر علیه مالکین اسناد صادره به استناد رای ابطال سند مادر دادخواست ابطال سند بدهید و پس از قطعیت نسبت به خلع ید متصرفین اقدام کنید.
سلام شما باید ابطال سایر معاملات را هم بخواهید و نسبت به کسی که مال اکنون در تصرف است استرداد ملک را بخواهید .
با در دست داشتن گواهی انحصار وراثت به ثبت مراجعه کنید و سند را تحویل بگیرید
با سلام بعد از ابطال سند درخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید
ابطال سندها کافیست باید با گواهی انحصار وراثت به اداره ثبت مراجعه کرده به نام خود سند بگیرید
دیگر نمیتوان سند به نان پدر گرفت باید اسناد مالکیت به نام تک تک وراث صادر شود چرا که نمیتوان به نام شخصی که زنده نیست سند صادر کرد
توی حکم ابطال سند مادر باید نوشته باشه
با گواهی انحصار وراثت به اداره ثبت مراجعه کرده به نام خود سند بگیرید
سند مشاعی به اسم همه ورثه صادر میشه مگر اینکه توافق کنید به اسم یکی از وراث صادر بشه
با ابطال سند قبلی سند بحالت سابق بر میگردد
سلام بله ابتدا میبایست انتقال های بعدی باطل گردد در مورد انتقال های بعدی ، شما میبایست دادخواست بطلان معامله و ابطال انتقال سند رسمی مالکیت به علت مستحق اللغیر بودن مبیع را مطرح نمایید
سلام؛ پدر مرحوم شده است و دیگر سند به نام ایشان زده نمیشود بلکه وراث میبایستی نسبت به این مال تعیین تکلیف نمایند و هر کدام، سهمالارث خویش را بردارند.
شما باید حکم دادگاه و اسناد مربوطه را به دفتر اسناد رسمی ارائه دهید و درخواست صدور سند جدید به نام پدر را داشته باشید. در صورت لزوم، ممکن است نیاز به تشکیل یک پرونده جدید در دادگاه برای اصلاح سند باشد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.