با سلام چک وعدهدار شرایط کیفری را ندارد
بلی قطعا وجود دارد
حضورا از طریق شعبه می توانید موضوع را پیگیری کنید
باسلام اصولا خیر
خیر امکان ندارد
سلام طبق قانون در مورد چک مدت دار ، امکان اقامه شکوائیه کیفری صدور چک بلامحل وجود نخواهد داشت اگر شخص دیگری به جای صاحب حساب ، چک را امضا کرده باشد و چک را به دیگری داده باشد جرم جعل ، استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری است و امکان اقامه شکوائیه کیفری وجود خواهد داشت شما می بایست در جلسه دادرسی اعلام نمایید که خود شما چک را امضا کرده اید و نه شخص دیگری . با شرایطی خاص ممکن است جرم مشمول مرور زمان کیفری شده باشد
با سلام خیر شکایت کیفری به نتیجه نمیرسد
تمام چک ها و همیچینن تاریخ ثبت شکایت مهم است
با سلام چک وعده دار قابل تعقیب کیفری نیست
مطابق ماده 13 قانون صدور چک: در موارد زیر صادرکننده چک قابل تعقیب کیفری نیست: الف - در صورتی که ثابت شود چک سفید امضا داده شده باشد. ب - هرگاه در متن چک وصول وجه آن منوط به تحقق شرطی شده باشد. ج - چنانچه در متن چک قید شده باشد که چک بابت تضمین انجام معامله و یا تعهدی است. د - هرگاه بدون قید در متن چک ثابت شود که وصول وجه آن منوط به تحقق شرطی بوده یا چک بابت تضمین انجام معامله یا تعهدی است. ه - در صورتی که ثابت شود چک بدون تاریخ صادرشده و یا تاریخ واقعی صدور چک مقدم بر تاریخ مندرج در متن چک باشد.
خیر این امکان وجود ندارد
امکان ندارد
با سلام چک وعده دار امکان شکایت کیفری وجود ندارد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.