باسلام از طریق دادسرا موضوع را پیگیری کنید
سلام همین مسیری که رفتید درست است، پیگیری کنید انشاله به نتیجه می رسید
با سلام می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.
با درود پرسشگر ارجمند طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد و اما چند نکته 1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد. 2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود. و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است. ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست. و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.
از پلیس فتا ادامه روند را درخواست نمایید
اعلام شکایت کنید تا از طریق پلیس فتا پیگیری شود
با سلامی پرونده را پیگیری نمایید
از پلیس فتا پیگیری کنید
اخر چرا اینقدر اعتماد ان هم از کانالها وپیام رسانهای خارجی ؟بهرحال بااستناد به فیش واریزی یا پرینت حساب علیه ان شماره حساب دادخواست مطالبه وجه دهیدواو باید بپردازد اگر هم تشکیل پرونده کیفری شده که همان فرد که به حسابش واریز کرده اید ملزم به جبران خسارت شمااست
از طریق فتا پیگیری کنید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.