مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول خود

سلام
بنده م.ب هستم از شیراز
چند روزی هست که در تلگرام چنلی اد شده ام
متاسفانه با کلاهبرداری وجهی از بنده گرفتن و دیگر پاسخگوی ما نیستن
ممکن هست ک وجه ما دوباره برگردد؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی طرح شکایت نمایید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ب دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست در هر حال شما شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می‌توانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید موضوع شما باید از طریق پلیس محترم فتا و دادسرای شماره‌ی 31 پیگیری شود در ضمن می‌توانید وکیل نیز داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان شکایت کیفری خود را با ادله اثباتی مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکایت کلاهبرداری و
تحصیل مال از طرق نامشروع را اقامه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد پرینت واریزی دادخواست مطالبه وجه دهید

فرشاد غلامی

جناب آقای فرشاد غلامی :

با سلام
می بایست نسبت به طرح دعوی مطالبه اقدام تا به پول خود برسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه سایتهای کلاهبرداری راه فرار را خوب بلد هستند به هر حال شما میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید و پلیس فتا هم پیگیری می‌کند

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

تحت عنوان کلاهبرداری شکواییه تنظیم نموده وبه دفتر خدمات قضایی مراجه نمایید

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

شما می بایست بدوا"در پلیس فتا اقدام به شکایت کیفری با عنوان اتهامی کلاهبرداری اینترنتی نماییدودر صورت پی گیری شکایت احتمالاامکان استرداد وجوه مورد کلاهبرداری شده وجود خواهد داشت.

محمدامیر امیری پریان

محمدامیر امیری پریان :

سلام بله با طرح شکایت کلاهبرداری اینترنتی موضوع رو می توانید پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق فتا پیگیری نمایید کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع