سلام اگر شرایط صحت تقسیم رعایت نشده مانند اینکه تقسیم به درستی صورت نگرفته یا با مال غیر تقسیم صورت گرفته ...در اینصورت قابل ابطاله
با سلام اگر برای مال واحد باشد و تعرضی به اموال دیگر نباشد اصولاً قابل ابطال نیست
با سلام با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است
نیاز به بررسی هست
باسلام اصولا خیر
سلام بله طبق قانون با شرایطی امکان بطلان تقسیم نامه وجود خواهد داشت اگر تقسیم به غلط انجام شده باشد اگر تقسیم مشتمل بر ضرر یکی از ورثه باشد اگر سهم یکی از ورثه دارای عیب باشد و از مالیت افتاده باشد اگر مال غیر تقسیم شده باشد و ...
تحت شرایطی می شود
تقسیم وقتی به غلط باشد قابل ابطال است
در صورت وجود موارد ابطال تقسیم نامه و اثبات شرکا امکان پذیر است ولی اگر تقسیم نامه به درستی تنظیم شده باشد و سهم هیچ شریکی مشکل نداشته باشد ابطال آن دور از ذهن است.
سلام و عرض احترام پرونده شما ملکی است و پرونده های ملکی به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب شما را به راه حل قطعی و نهایی برساند چرا اسناد و مدارک ک باید بررسی شود به این علت که مسائل ملکی از قبیل اراضی ،باغات و ... ابعاد گسترده ای دارد که باید هر کدام از ابعاد دقیق و کامل بررسی شود و سپس نظر مناسب ارائه کرد چرا که اشتباه در پرونده های ملکی راهی ندارد و با توجه به ارزش املاک باید جزئیات مورد توجه قرار بگیرد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.