سلام نیاز به اطلاع بیشتر از جنسیت و سن فرزندان هست. موفق باشید
باسلام درصورت داشتن شرایط قانونی دادخواست حضانت دهید
با درود پرسشگر ارجمند بستگي به سن فرزندان و جنسیت آنان دارد بدوا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست متناسب مطرح گردد
سلام سن فرزندان و جنسیت فرزندان دارای اهمیت است. از سوی دیگر ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه اقدام بفرمائید و سپس طرح دعوی نمائید.
با سلام می توانید دادخواست ملاقات فرزند و درخواست دستور موقت بدهید و برای ملاقات فرزندان خود اقدام کنید اگر ممانعت کرد می توانید با عنوان ممانعت از ملاقات فرزند شکایت کنید. از طرفی می توانید به دلیل عدم صلاحیت زوجه دادخواست سلب حضانت بدهید.
به دادگاه خانواده درخواست بدهید
با سلام ابتدا وضعیت خودر ا کامل تشریح نمایید که زوج هستید یا زوجه و اینکه فرزندان چه سنی هستند حضانت تا 7 سال با مادر و پس از 7 سال تا سن بلوغ با پدر خواهد بود و دادخواست باید از طریق دفاتر خدمات قضایی به دادگاه خانواده تقدیم شود.
سلام نفرمودید فرزندان چند سال دارند
سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست دستور موقت فوری ملاقات فرزند را مطرح نمایید و
درود برا راهنمایی نیاز به اطلاعات بیشتر است
باسلام دادخواست حضانت باید تنظیم کنید البته بستگی به سن و جنسیت فرزندان نیز دارد
با سلام در اینجا میبایست ابتدا روابط زندگی الزام به تمکین آن و خواست شما مورد بررسی قرار بگیرد سن فرزندها جنسیت فرزندها شرایط زوجین باید مورد بررسی قرار بگیرد میتوانید تماس بگیرید
سلام و عرض ادب سن فرزندان را که مستقیماً در امر حضانت فرزندان موثر است، ذکر ننموده اید. اگر فرزندانتان بالای 7 سال باشند،خارج از سن حضانت مادر هستند و دختر از 7تا 9 سالگی و پسر از 7 تا 15 سالگی باید در حضانت پدر باشد و دراینصورت میتوانید علیه زوجه برای حضانت فرزندان طرح دعوا کنید و حضانت فرزندان را بگیرید و درصورت ممانعت از تحویل فرزندان، برای ایشان جزای نقدی و درصورت تکرار به ممانعت، حبس درپی خواهد داشت. اما نشوز مادر بدلیل عدم تمکین از پدر؛ حتی با وجود صدور گواهی نشوز، تاثیری در حق حضانت مادر برای فرزندان ندارد و لذا اگر فرزندانتان در سن حضانت مختص مادر (زیر 7 سالگی) باشند، شما به این دلیل نمیتوانید از مادر سلب حضانت نمایید لکن برای جلوگیری حاظن از ملاقات فرزندان با والد غیرحاظن، میتوانید اقدام کنید و ایشان را به جزای نقدی محکوم نمایید.
با سلام و احترام ،،، در صورتی که عدم تمکین محرز باشد و این موضوع به راحتی قابل تشخیص باشد، رأی عدم تمکین صادر میشود. اما حضانت فرزند در صورت عدم تمکین زن تا سن 7 سالگی با مادر میباشد و زمانی حضانت از وی سلب میشود که مادر ازدواج مجدد کند. طبق ماده 1169 قانون مدنی حضانت فرزند دختر از 7 تا 9 سالگی یعنی تا سن بلوغشان با پدر است. حضانت فرزند پسر نیز از 7 تا 15 سالگی یعنی سن بلوغ در پسران به پدر تعلق دارد. پس از این سن دختر و پسر خودشان تصمیم می گیرند با کدام یک از والدین زندگی کنند.
اگر شرایط حضانت داشته باشین میشه طرح دادخواست حضانت را داد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.