مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن قانونی دختر مجرد 21 ساله

سلام من دختر دانشجوی 21 مجرد مشهدی هستم که باخانوادم حدود 5 ساله مشکل دارم من اجازه بیرون رفتن یا به کل ازادی ندارم همش بزور بهم قرص عصاب میدن با این که دکتر گفته مادرم مشکل داره پدرم خیلی کتکم زده تا الان پارسال خودکشی کردم یک هفته تو کما بودم اما اخلاقشون فرقی نکرد
از نظر عاطفی و روحی بشدت تحت فشارم چند روز پیش بابام بدون پولو وسیله میخاست منو بندازه بیرون مادرم هیچ ممانعتی نکرد حتی منو تهدید به قتل کردن ویسش هم موجوده از خونه اما بخاطر پول وسیله نداشتنم نرفتم در صورتی به من اجازه داده تو خونش بمونم که با تمام دوستام قطع ارتباط کنم بیرون هم نمیشه برم تمام شبکه های اجتماعیمو رو هم پاک کنم اما الان میخام قانونی برم پیش یکی از دوست های دخترم در تهران من الان ارایشگری بلدم و برای خرجم به مشکل نمیخورم میتونم با دوست صمیمیم هم خونه بشم با 123 هم صحبت کردم گفتن میتونی بری اما مشکل اینجاست که من خانوادمو میشناسم اگه تو خیابون منو ببین بزور برم میگردونن یا با پلیس
میان دنبالم دقیقا چیکار کنم که وقتی از خونه رفتم بیرون دیگه دست اینا بهم نرسه و برم دنبال زندگیم این دفعه اگه گیرم بیارن منو میکشن
تنها به فکر ابروشونن نه من کمکم کنید

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

شما قانونا مشکلی ندارین احتمالات بعدی و حرکات غیر قانونی پدر شما رو نمیشه پیش بینی کرد و پیشگیری قطعا بایستی کاری انجام بشه تا بعد در مورد ان اظهار نظر کرد اگه میترسین بستگی به خودت داره بهرحال کشور قانون داره و همه ملزم به اجرای قانون هستند