مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین کشاورزی

با سلام پدرم 30 سال پیش زمین 1هکتار قولنامه دستی با مهر شرکت تعاونی محلی که حکم شورا داشت خورده زمین تا الان دست طرف بوده الان کل زمین ها شا فروخته حتی زمین پدرم پدرم پیره میخوام یه قولنامه خرید با تاریخ چند سال پیش از پدرم بگیرم ایا برای اثبات به حضور پدرم در دادگاه نیاز هست یا برای اثبات قولنامه خرید از طرف و قولنامه جدید خودم کفایت میکنه ممنونم

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام.پدرتان فروش مال غیر شکایت کنند. قولنامه ای اگر برای قبل تنظیم کنید ممکنه جعل محسوب بشه. بهتره پدرتان وکیل بگیرند تا نیاز به حضورشان نباشد.