مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با بیماری خاص

سلام من بیماری خاص دارم که میدونید در صورتی که طرف مقابل بیماری داشته باشه شوهر می‌تونه بعد ازدواج ادعا کنه من نمیدونستم و بدون مهریه دختر رو طلاق بده من خواستگاری دارم که بیماریم رو بهش گفتم گفته مشکلی با این قضیه ندارم ولی نمیخواد خانوادش بفهمن برا همین نمیخواد تو عقدنامه ذکر کنه که می‌دونه من بیماری دارم ولی حاضر هست بیاد محضر یه سند تنظیم کنیم که می‌دونه بیمار هستم که بعد از ازدواج نتونه با این مسئله طلاقم بدهد میشه بگید چه چیزی باید حتما داخل این سند ذکر بشه که نتونه بعدها ادعایی داشته باشه یا طلاقم بدهد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یک اقرار نامه تنظیم کند و در آن اعلام کند کند که نسبت به بیماری شما آگاهی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً فسخ نکاح که شما می‌فرمایید شرایط خاص خود را دارد اما بهتر است در این مورد در دفتر اسناد رسمی یک صورت جلسه تنظیم شود که ایشان اطلاع داشته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید در دفترخانه اقرارنامه رسمی مبنی بر علم و اطلاع زوج
از نوع بیماری زوجه تنظیم نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم برای تنظیم سند از طریق سایت تماس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتما در عقدنامه قید شود از بیماری اطلاع دارد

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

سلام اقرارنامه رسمی تنظیم شود مبنی بر اینکه با علم و آگاهی کامل از بیماری فعلی شما برای ازدواج اقدام کرده است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام در اقرار نامه اعلام کند که علم و آگاهی کامل به بیماری شما دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دفترخانه اسناد رسمی اقرار نامه محضری بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بنویسد مطلع از فلان بیماری زوجه هستم و می پذیرم، همین

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اقرار نامه محضری تنظیم کنید .
البته هر بیماری از موارد فسخ نکاح نیست . نام بیمارهای های موجب فسخ نکاح را در گوگل سرچ کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام قید شود که زوج از بیماری زوجه آگاهی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دفتر اسناد رسمی در این ارتباط، اقرارنامه تنظیم گردد.