مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام خودرويي به نام مادرم هست و ايشان چند ماهه فوت شدند و داراى همسر وچند فرزند هستن ،تقسيم اين خودرو به چه صورت هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود ذکور دوبرابر اناث ارث می‌برند
زوج یک چهارم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه دهید

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

یک چهارم ان متعلق به پدر و باقیمانده باتوجه به جنسیت پسر دو برابر دختر سهم دارد

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

از محل فروش خودرو سهم پدر یک چهارم و مابقی به نسبت 2 به 1 بین پسران و دختران تقسیم می‌شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک چهارم به شوهرش می رسد و الباقی بین فرزندان تقسیم می شود که سهم فرزندان پسر دو برابر دختر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خودرو فروخته می‌شود و طبق قاعده ارث پسر دو برابر دختر ارث خواهد برد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و هر کدام از ورثه به نسبت سهم الارث ، سهم خواهند داشت

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کل اموال را به علاوه تعداد و جنس فرزندان مرحوم بفرمایید اطلاعات دقیق

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک چهارم به همسر الباقی بین فرزندان به نسبت دو به یک تقسیم خواهد شد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
یک چهارم سهم زوج الباقی، پسر دو برابر دختر
موفق باشید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید درخواست انحصار وراثت بدهید و بعد از آن می توان درخواست تقسیم اموال مطرح کرد.
همسر یک چهارم ارث می برد و مابقی بین پسر و دختر به نسبت سهم 2 به 1 تقسیم می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همسر یک چهارم و پسران دو برابر دختران ارث خواهند برد.