مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

سلام..من زنی 41 ساله هستم که در سن 24 سالگی همسرم اعدام شد و همراه دخترم با خانواده‌ام ماندم از همان ابتدا برادرهایم در تمامی امور دخالت می‌کردند ومن به خاطر شرایط روحی بد اعتراضی نمیکردم ولی با ازدواج یکی از برادرهایم اون یکی که کوچکترین فرزند است خیلی بدتر از قبل با من برخورد می‌کند وهمیشه به من شک دارد با وجودی که من از همان 15 سال پیش تا به حال از منزل بیرون نمی‌رفتم وعصبی و منزوی شده‌ام به طوری که حتی برای مراسم ازدواج برادرم نرفتم و الان حدود شش ماه است که اخلاقش بدتر شده و روزی نمی‌شود که به بهانه ای کتکم نزند وکاری هم از دست پدرم بر نمی آید تازگی‌ها به او می‌گوید یا خودت میکشیش یا خودم میکشمش و در بیابان چالش میکنم و من زمانیکه باردار بودم به خاطر سن کم و عفونت شدید کلیه درد زیادی داشتم به تجویز یکی از اقوام مادرم موقع درد به من تریاک میداد ومیگفت زمان وضع حمل از سرم می‌رود متاسفانه اینگونه نشد و من معتاد شدم اما حالا نزدیک 10 سال متادون میخورم به دلیل تنهایی وافسردگی و رماتیسم ودرد بواسیر وکلیه نتوانستم به طور کامل متادون را قطع کنم ولی برادرم مدام تهمت و حرفه‌ای رکیک می‌زند دیگر نمی‌دانم چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید تا باقیمانده عمرم را بدون تنش و خرد شدن جلوی دخترم بتوانم سپری کنم راه قانونی نشانم دهید چون او به هیچ صراطی مستقیم نیست ..ِلطفا نجاتم دهید چی کار کنم..سپاسگذارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

راه قانونی شما شکایت بابت آسیبهای بدنی و تهدید و افترا است و بابت سایر مشکلات می بایست به مشاور خانواده مراجعه نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می توانید تحت عنوان توهین و افترا و آسیب بدنی شکایت کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

میتوانید تهدید به قتل،فحاشی و تهمت و افترا و ضرب و جرح شکایت کنید.البته بستگی به دلایل اثباتی شما دارد.با وکیل متخصص کیفری در این خصوص حتما مشاوره نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه دعوی وجود خواهد داشت
به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

از اورژانس اجتماعی به شماره تماس 123 کمک بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بابت آسیب‌های به وجود آمده افترا و تهدیدی که شده قابل بررسی و قابل شکایت می‌باشد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید از برادرتان شکایت کنید .
موفق باشید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام اولا اعیادتان را ترک کنید ثانیا علیه برادرتان شکایت کیفری مطرح کنید وبهتر است سر کار روید و مستقل زندگی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اسناد و مستندات مربوط به موضوع طرح شده جهت ارائه پاسخ مناسب حقوقی می‌بایست مورد مطالعه قرار گیرند.