مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند مالکیت

سلام ،من یک خونه ای از پدرم به من به ارث رسیده و هیچ گونه مدرکی ندارد ، چطور میتونم برای گرفتن سند اقدام کنم؟!

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

از مرحله انحصار وراثت شروع کن و ضمن مشورت با یک وکیل به هدفت نزذیک شو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدا نسبت به أخذ گواهی انحصار وراثت اقدام بنمائید و سپس از طریق اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک وارد عمل شوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدرک دال بر مالکیت اولیه خود داشته باشید تا اقدام کنید حتی شاهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
ابتدا باید گواهی انحصار وراثت بگیرید
بعد به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام انحصار وراثت اخذ نمایید

دادخواست تحریر ترک دهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
مشخص نیست که آیا کلا" ملک فاقد سند است یا شما سند ملک در اختیارتان نیست .
اظهارنظر مستلزم اخذ توضیح تکمیلی با گفتگوی متقابل تلفنی یا حضوری است .
موفق باشید.

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

گواهی انحصار وراثت اخذ کنید و از اداره ثبت پیگیر شوید. ودر صورت نداشتن سند ثبت شده در اداره ثبت با ارائه مدارک از وکیل متخصص ملکی مشاوره حضوری بگیرید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام مدارک اتحصار ورثه جمع کن وتشریف ببر اداره ثبت برای صدور سند ....اگر کسی معارض باشد باید از طریق شهود و سبق تصرف مالکیت پدرت وانتقال ب خودت اثبات کنی