مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام من چند روز پیش در حالی که با سرعت 5 تا داشتم وارد چهار راه میشدم که چراغ سبز رد کنم درحالیکه هنوز نصف ماشین رو خط عابر بود یک موتوری با 2 راکب بدون گواهینامه و بدون کلاه چراغ قرمزشون رو رد کردن با گلگیر چپ من برخورد کردن. راننده پسر 17 ساله و راکب پدر 47 ساله. بیمه هم ندارند. راکبها هر دو از ناحیه دست و پا آسیب دیدن و با آمبولانس به بیمارستان رفتن. کروکی و گزارش پلیس هم موتور 100درصد مقصر کرده. اطلاعات شاهدین هم تو گزارش پلیس هست. ماشین من خسارت زیادی دیده (سپر کاپوت و گلگیر). ماشین من و موتور رفتن پارکینگ. ماشین رو چطور باید آزاد کنم الان یک هفته هست پارکینگ هست و هیچ احضاریه دادگاهی برای ما نیومده. چطور باید خسارت و افت قیمت بگیرم؟ برای افت قیمت باید جدا اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
از طریق اقامه دعوا مطالبه خسارت بفرمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

افت قیمت مخصوص ماشین های نهایت 7 سال ساخته و خسارت خواب ماشین هم تا پایان تحقیقات قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و دادخواست مطالبه خسارت اقامه نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بله ابتدا تامین دلیل کنید و سپس نسبت به مطالبه اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل(تعیین خسارات وارده، خسارت افت قیمت خودرو و خسارت خواب خودرو) را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری بررسی شود و میزان دقیق خسارات وارد شده معین گردد.
سپس بر اساس نظریه کارشناسی، دادخواست به خواسته‌های مطالبه خسارات وارده بر خودرو، مطالبه خسارت افت قیمت خودرو، مطالبه خسارت خواب خودرو و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه(از زمان صدور حکم لغایت اجرای حکم) به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی نظریه افسر تصادفات است تا اظهار نظر دقیقی با گفتگوی متقابل انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام افت قیمت و سایر خسارات قابل مطالبه است

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

باید به دادسرا ( دادیاری یا بازپرسی) لایحه آزادی ماشین را بدهید و در مورد خسارت تقاضای کارشنای نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید برای افت قیمت درخواست دهید