مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو تصادفی از پارکینگ

سلام بنده پونزده روز پیش باعابری تصادف کردم که مقصرم نبودم پرید جلو ماشین وقانون منو مقصر دونست گفت حق باعابره باامبولانس رفتن بیمارستان تو ده دقیقه اول مرخص شدن هیچ مشکلی نداشتن ولی به بنده رضایت ندادن ماشین رفت پارکنیگ الان چهارده روزه که هنوز تعیین شعبه نشده تو دادسرا تکلیف پرونده مشخص بشه وبنده باماشین کار میکنم از نون خوردن افتادم خواهش میکنم کمکم کنین چه قدر زمان میبره تعیین شعبه بشه تو قرار اول نامه ازادی ماشینو میدن مدارکم همه تکمیله ممنونم ازتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پیگیری کنید تا در دادسرا تعیین شعبه بشه بعد میتونید ماشین رو در بیارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما حضور مراجعه نمایید و درخواست کنید که پرونده ببینید کجا هستش و دلیل عدم ارجاع آنچه بوده و با بازپرس محترم صحبت کنید و بتوانید به شایع خودرو وثیقه بگذارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود راه حل دارد
حضوری پيگير ماجرا شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای رسیدگی حضورا مراجعه کنید بابازپرس شعبه صحبت کنید و برای خودرو وثیقه بگذارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضورا به شعبه مراجعه کنید و یا از طریق قسمت پیگیری پرونده در ثنا چک‌کنید