مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام خسته نباشین ما دونفر داخل ماشین بودیم که گشت اومد و دلستر میخوردیم نشست کنارم و رفتیم کلانتری از داخل ماشین سلاح سرد قمه پیدا کردند و گفتند دهنتون بو میدهد و شرب خمر هم داخل پرونده نوشتند و من بدون گواهینامه بودم و ماشین هم به اسم خودم هست و کلانتری دوستم رو آزاد کرد اگه دوستم نیاد دادسرا ماشین آزاد میشود یانه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق شعبه دادسرا موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مثبت بودن تست الکل به معنای قطعی شرب خم نیست باید دوبار اقرار صورت گیرد تا حد آن اجرا شود اگر اجرا نشود و به اثبات نرسد مشکل ایجاد نخواهد شد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

صرف مثبت بودن تست بدون اقرار به شرب خمر کافی نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر روند تحقیقات تا صدور حکم ادامه میابذ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا در مراجع قضایی به موضوع پرونده رسیدگی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری هر یک احکام مربوطه به خود را دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده دارد

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام یک نفر با گواهینانه میتونه خودرو رو ازاد کنه در مورد دلستر هم خود دلستر ازمایش میشه مشکلی نباشه