مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام و عرض ادب و خدا قوت
همسر بنده بعد از پرونده ی طلاق من از ایشان شکایتی مبنی بر رابطه ی نامشروع و عمل منافی عفت علیه بنده باز کردند که در خلال رسیدگی به این پرونده که یک سال کشید در تمامی دادگاه های غیر مرتبط در حضور قاضی و حتی کارکنان و کارشناس دادگستری تهمت رابطه با کسی دیگر را به بنده بستند و من را بی آبرو کردند برای این پرونده سه بار حکم برائت صادر شده است و قطعی شده است حال میخواهم بدانم آیا بنده ادعای شرف میتوانم بکنم ؟و برای این شکایت به چه مدارکی احتیاج دارم ؟و ایا شهادت دایی های بنده که در دادگاه جهیزیه به ایشان هم گفته اند که من با کس دیگری در ارتباطم موثر خواهد بود ؟
بی نهایت از دادراه متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
می توانید شکایت افترا طرح نمایید هر چند امید چندانی بر پیروزی در آن متصور نیست1

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید شکوائیه افترا و اعاده حیثیت را مطرح نمایید
و به حکم برائت خود استناد نمایید
و

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

تحت عنوان افترا شکایت کنید و ادله خود را ارائه دهید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

باتوجه به آراء صادر شده ،میتوانید
درصورت تمایل به پاسخ صحیح تر گزینه مشاوره تلفنی را انتخاب نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید تحت عنوان افترا و اعاده حیثیت شکایت کنید و حکم برائتی که صادر شده به آن استناد کنید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بله میتوانید.
با وکیل متخصص کیفری با مدارک و جزئیات کامل حتما مشاوره نمایید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام این موضوع افترا است و با همین حکم که شوهر شما نتوانسته این رابطه را اثبات نماید البته اگر منظور شما از رابطه نامشروع زنا باشد مشمول حد قذف بوده و ایشان به هشتاد ضربه شلاق محکوم خواهند شد اما اگر رابطه بدون زنا منظور ایشان باشد این افتراست و می توانید اعاده حیثیت کنید با شکایت افترا ....مستند شما همین حکم برائت کافی است