سلام" اگر سوء نیت شما بعنوان متهم فعلی و شاکی در شکایت قبلی احراز نشود در مرحله دادسرا قرار منع تعقیب و در مرحله دادگاه طبق اصل 37 قانون اساسی ، حکم برائت صادر می شود .
با سلام کاربر گرامی اعاده حیثیت یا همان اتهام تهمت و افترا شکایت میشه لیکن بر اساس تجربه کاری و با توجه به اینکه عدم اثبات جرم و اتهام از سوی شاکی اولی به منزله صحت نداشتن آن نبوده و با توجه به قانون اساسی کشور ما که هر کسی میتواند علیه دیگری شکایتی را مطرح بکند ولی مهم اثبات آن است و از سوی دیگر با توجه به تراکم کاری دادسرا و دادگاه های کشور ما معمولا اینجور پرونده ها به نتیجه نمیرسه و نهایتاً با منع تعقیب یا حکم برائت متهم(شاکی اولی) همراه میشه.
در صورتی که وقوع جرم افترا ثابت شود، مفتری که شکایت واهی مطرح کرده است مجازات خواهد شد و بدین ترتیب حیثیت لکه دار شده شما مبرا می گردد و مجازات افترا زننده یک ماه تا یکسال حبس و تا 64 ضربه شلاق و یا یکی از آن دو خواهد بود.
همکاران محترم بدرستی پاسخ دادند لذا از تکرار خودداری می نمایم
سلام علیکم.هیچ.یاالله
سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند
ناتوانی در اثبات یک موضوع در دادگاه مرتبط با خصومت افراد به صورت ذاتی با یکدیگر نیست و ممکن است فردی واقعا با تفکر تضییع حق خود اقدام به شکایت از دیگری نماید که در انتها محکوم به بی حقی می شود و در این خصوص دادگاه اگر تشخیص دهد که طرح دعوی برای وارد آوردن خدشه به آبروی طرف مقابل است موضوع افترا یا تهمت نا به جا را مورد بررسی قرار می دهد. بنابراین با اثبات سوء نیت شاکی و احراز این امر که وی قصد ضرر رساندن به دیگری را داشته است، جرم افترا محقق و مفتری به مجازات آن که یک ماه تا یک سال حبس و تا 74 ضربه شلاق یا یکی از آنها حسب مورد می باشد محکوم خواهد شد. شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده و یا سایر همکاران تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید
باسلام صرف عدم اثبات کافی نیست
با درود پرسشگر ارجمند اصولا حکم به جزای نقدی صادر خواهد شد....
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.