مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت تهمت رابطه نامشروع

با سلام
از بنده شکایت کردن تحت عنوان رابطه نامشروع . بنده کارمندم و حیثیت من بابت این تهمت از بین رفته است. با پارتی بازی در دادگاه بدوی بنده محکوم شدم. اما در دادگاه تجدید نظر دیوان رای را ابطال و نقض بلاارجاع دادند.
حال می توانم اعاده حیثیت کنم؟ اگر بله به چه صورت ؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید تحت عنوان افترا شکایت کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام تحت عنوان افترا شکایت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که واقعاً میدانید که جرم مذکور را انجام داده‌اید ولی بنا به عدم ارائه دلیل نتوانستند علیه شما جرم انگاری کنند، بهتر است صرف نظر کنید و در صورتی که غیر قانونی به شما تهمت زده‌اند جای شکایت دارد