مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ارش

تعدادی دام را فروختم که بعد یک ماه خریدار ادعای تلف شدن حیوان ها کرد و پولم را نداد پس از شکایت مجبور به پرداخت شد اما بعد یکسال تقاضای ارش کرد که بنا به نظر کارشناسی که اصلا دام را ندیده بود اعلام شد که دام مریض بوده و به دلیل ناآگاهی وکیل و عدم اعتراض وکیل در تجدید نظر مجبور به پرداخت شدم آیا راهی برای اعتراض دارم .دامپزشک و کارشناس بیمه و کشتارگاه سلامت دامم را تایید میکنند اما متاسفانه وکیل هیچ کدام را ارائه نداده بود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر رای قطعیت یافته راهی نیست
بجز اعاده دادرسی آن هم با شرایطی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قطعی شده است خیر اگر دلایلی دارید می‌توانید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای قطعی شده باشد کاری نمیشه کرد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. اگر مداراکی دال بر سلامت دامها از کارشناسان دارید بله. تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم قطعی شده است و قابلیت اجراء پیدا نموده است فلذا امکان اعتراض وجود ندارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که رای قطعی شده باشد لازم الاجراست