مشاوره حقوقی رایگان - نرخ دیه

ارش بند اول نیم درصد وارش بنددوم دودرصد از دیه کامل .....ارش بنددوم سه درصد و ارش بند سوم نیم درصد از دیه کامل چقدر میشود ؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جهت محاسبه به اجرای احکام مراجعه نمایید یا تماس تلفنی بگیرید برایتان حساب کنم.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید بر اساس نسبت گیری با دیه کامل محاسبه فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما توسط بنده و همکاران پاسخ داده شدو اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با بنده تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و