مشاوره حقوقی رایگان - انتقال کارمند زن

سلام من و همسرم در استان خراسان رضوی خدمت می کنیم به دلیل برخی مشکلات سعی داریم که همسرم به خراسان جنوبی منتقل شود و باتوجه به این که شرایط من طوری نیست که بتوانم انتقالی بگیرم آیا زن می تواند با موافقت شوهرش به محلی غیر از محل کار شوهر انتقالی بگیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اصولا خیر
باید موافقت ارگان مبدا را اخذ نمایید وگرنه با شرایطی به دیوان عدالت اداری میتوان شکایت برد اگر توجیه قانونی دارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موافقت ارگان مقصد باید گرفته شود

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
مانعی ندارد اما این موضوع سبب برخی ناملایمات خواهد شد

مهدی خیری اصل

جناب آقای مهدی خیری اصل :

اگه موافقت مبدا و مقصد مرکز خدمت را بگیرید امکانپذیر است