مشاوره حقوقی رایگان - ضم امین

سلام با ضم امین می توان ازجانب محجور بزه دیده شکواییه سوء استفاده از ضعف نفس وحوایج شخصی محجور تنظیم و دفاع نمود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
امین اری می‌تواند
سوال کمی مبهم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
بابد ولی قهری یا قیم محجور شکوائیه کیفری مطرح نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قیم مهجور می‌تواند شکایت سوء استفاده از ضعف نفس و هوای شخصی مهجور را مطرح نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ذینفع یا اقربای محجور در صورت سوء استفاده از ضعف نفس و هوای نفسانی مطابق قانون مجازات اسلامی موضوع را به استحضار دادستان یا اداره سرپرستی مجاین و صغار شهرستان برسانند