مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام. پدرمان دارای زمین کشاورزی می‌ باشد که سال ها پیش خریده و سند کاغذی و هم سند ثبتی و هم سند اوقافی به نام خودش دارد
و در طی مریضی تومور مغزی که داشت و خوش وحواسش را از دست داد دایی اش که امینش بود از پدرم امضا روی برگه سفید گرفته و بعد از چندروز آن زمین را بین پدر و سه برادر دیگرش تقسیم میکند البته از طرف پدرم
و الان دادگاه حکم به تقسیم داده باوجود حکم کارشناسی که این برگه سفید امضاشده و متن چند روز بعد و توسط فرددیگری نوشته شده ایا راهی است که حکم برگردد یا نه؟ باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید ابتدا دادخواست اثبات حجر پدر را مطرح نمایید و اگر حجر ایشان اثبات بشود شما میتوانید درخواست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما میتوانستید به اتهام سو استفاده از سفید مهر وسفید امضا علیه ایشان شکایت کیفری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانستید به اتهام سو استفاده از سفید مهر وسفید امضا علیه ایشان شکایت کیفری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات حجر می توانید تقسیم نامه را ابطال کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید به اتهام سواستفاده از سفید امضا علیه ایشان شکایت کیفری کنید