مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک

سلام من هفده سالمه آیا پدرم میتواند ملک تجاریش رو طوری به نام من بزنه که امکان استفاده از اون رو داشته باشه اما امکان فروش ملک رو نداشته باشه؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام بله تحت عنوان صلح عمری میتواند ملک را ب شما انتقال دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. از طریق سیدالعقود یعنی عقد صلح امکان‌پذیر است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله می‌توان طوری قرارداد را تنطیم کنیم که همین مقصود حاصل شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

عقد صلح عمری تنظیم کنند و حق استفاده تا زمان حیات خود را برای خودشان حفظ کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
منع قانونی ندارد
متنی تخصصی تنظیم گردد و

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام میتونه ملک رو به شما در قالب قرارداد صلح عمرا در دفتر خانه بنام شما بزنه با شرایطی که شما میگید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صلح بلاعوض به نام شما با حق عمری نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
با من
تماس بگیرید از طریق مشاوره تلفنی دادگاه

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام بله
میتونه به صورت صلح عمری به شما منتقل کنه