مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل زمین توسط فروشنده

با سلام و عرض ادب مادر من سال 81 زمینی را به متراژ 150متر از تعاونی قالیبافان ...که خصوصی هم بود پیش فروش خرید بعد از دوسال پول کامل رو داد قرار بود سال 84زمین بودند هر بار به دلایلی امتناع کردند می گفتند مشغول کاربری زمین هستند الان هم این جواب ومیدن سال 1400ما وکیلی گرفتیم وکیل فرمودند این مدرکها قابل پول میشه اگر زمین را ندادند سه سال هم گذشته وکیل هم یک بار به ما زنگ نزده خودمان زنگ می‌زنیم بسیار بی اهمیت به پرونده ما .در صورتی که بیشترین دستمزد وکیل را دارند وما دادیم الان ما نمی دانیم چیکار کنیم اگر می شود جواب بدید ممنون

پاسخ ها :

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام برای ارائه پاسخ جامع و کامل باید اقدامات وکیل را مشاهده کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق وکیل خود موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مربوطه نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به دریافت اطلاعات دقیق تر و گفت و گوی متقابل از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است
دادخواست متناسب قابل طرح است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام نیاز به بررسی مدارک دارد