مشاوره حقوقی رایگان - دعوا سر ناموس

اگر کسی فحش ناموس بدهد و تهدید کند
اگر باهاش درگیر بشوم حق با منه یا خیر؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام خیر با داشتن دلیل صرفا میتوانید شکایت کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام شما میتوانید شکایت کیفری تهدید و توهین کنید اما حق درگیری ندارید محکوم میشوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما حق درگیری ندارید میتوانید از او شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درگیری نباید انحام بدهید چون شما هم مجازات خواهید شد صرفا شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فحش داده می توانید شکایت کنید یا اینکه جوابش را بدهید اگر درگیر شوید و کتک کاری بشه باید دیه پرداخت کنید و امکان مجازات حبس یا جزای نقدی نیز وجود دارد.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر به علت فحاشی دیگری را مورد ضرب و جرح قرار بدهید دادگاه شما را به پرداخت دیه و مجازات محکوم خواهد کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
درگیر نشده و طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما حق درگیری در هیچ شرایطی ندارید و بایستی کظم غیظ نمائید و به شکل قانونی، شخص مرتکب را تنبیه نمائید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، درگیر نشوید زیرا انگیزه در وقوع جرم تاثیری ندارد. از ایشان شکایت کنید

حسین برخشان

جناب آقای حسین برخشان :

سوال شما خیلی کلی طرح شده . لازم است جزییاتش را توضیح دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان بسیار کلیست باید جزئیات این جرم و نحوه فحاشی و نحوه درگیری بررسی شود تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی بتوان کرد