مشاوره حقوقی رایگان - طرح دعوی استرداد طلای امانی کیفری یا حقوقی

درود
همسر بنده تقاضای طلاق خلع داده و در مرحله مشاوره هست
فقط قبل ترک منزل به بهانه عروسی طلا های خانواده اعم از برادرم مادرم و دخترم رو با فاکتور هاش که داخل جعبه هاشون بوده برده منزل پدری . همه طلا ها رو پدرم خریداری کرده و جزء پس اندازمون بوده و هبه نبوده . یک تعداد از فاکتور ها موجوده و دو فاکتور، عکس ازش داریم و جدیدا هم از طلا فروش آشنا طلا خریدیم که میتونه تایید کنه و حساب های پرداختی رو میشه در اورد
سوالم اینه که چه کسی باید دادخواست استرداد طلای امانی رو بدهد؟ چون هر کدوم از شهود ذی نفع قسمتی از طلا هستن ایا میتونن برا هم دیگر شهادت شرعی بدن ؟ و در اظهارنامه ارسالی ، زوجه پاسخ دادن همه رو خودم خریدم فاکتور به نامم هست احتمالا تعویض کردن طلاها رو و ثبت شده تو سامانه . درصورتی که حساب بانکی خودشون و پدرشون در 10 سال هم گردش مالی 300 میلیونی رو ندارد به نظر شما با این اوصاف دعوی کیفری مطرح بشه یا حقوقی ؟ با تجدید احترام

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست مطالبه طلا باستناد سایر ادله مطرح نمایید، همچنین دادخواست تمکین

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام برای بحث استرداد امانت شما اول باید بتونید فاکتور سپردن رو ثابت کنید که قطعا طرفتون زیر بار نمیرند ، اول اظهارنامه مبنی بر استرداد و شکایت سرقت ثبت کنید سپس تحت این عنوان بر اساس مستنداتون شکایت رو مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

میتوانید هم شکایت سرقت و هم شکایت حقوقی مطرح نمایید.
با وکیل متخصص مشاوره نمایید تا با بررسی مدارک و مشورت بهترین شکایت را که مناسب است انجام دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات مالکیت طلا ها است
باید مشخص گردد که آیا طلاها فاکتور دارد یا خیر و فاکتور طلاها به اسم چه شخصی است
آیا طلاها از بابت هدیه به زوجه منتقل شده است یا خیر

و شما باید با توجه به موضوع دادخواست مناسب اقامه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مشخص گردد که آیا طلاها فاکتور دارد و فاکتور طلاها به اسم چه شخصی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی قرار گیرند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به استناد فاکتور و شهود و مطلعین میتوانید طرح دعوا کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

فقط حقوقیه و با ارایه مستندات می توانید ادعای خودتان را ثابت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با شهود خود و دلایل و فاکتورها اقدام کنید

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

با سلام باید شخصی که فاکتور طلا به نام وی می باشد اقامه دعوی کند نه شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و خوانش دادنامه صادره و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد و راهنمایی شویدنیازمند بررسی بیشتر و خوانش دادنامه صادره و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد و راهنمایی شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم
اظهارنامه باید. ارسال گردد
آنگاه دادخواست متناسب مطرح شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواست استرداد طلاها ثبت گردد. موضوع جنبه کیفری ندارد

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. طلا متعلق به هر کسی است خودش باید اقدام کند و هر کسی که اقدام می‌کند نمی تواند شهادت دهد ، شما می توانید دادخواست حقوقی دهید و در صورت اثبات وی را محکوم کنید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
https://eitaa.com/RezaAmiriZadeh_09123532748
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
هر کس که طلا برای اونه باید دادخواست استرداد بده
اگه طلاها را والدین و خانواده به شما هبه کرده بودند،فقط شما دادخواست بدین کافیه ولی اگه مال خود اونها بوده ، هر کس برای خودش...
اگه در پاسخ اظهارنامه،اصل بردن طلا را پذیرفته پس نیازی به اثبات این که ایشون طلا را برده ندارین...
هم شکایت کیفری میتونه طرح بشه(بسته به شرایط سرقت یا خیانت در امانت ) هم دادخواست استرداد طلا
مجموعه دلایل و مستندات(شهود،فاکتور و ...) را آماده کنین

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید