با درود پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است این چک فاقد وصف مجرمانه است دادخواست تخصصی تنظیم گردد و یا اگر صیادی است تقاضای صدور اجرائیه نمایید .
تا 6ماه فرصت شکایت دارید تحت شرایطی
تا شش ماه
سلام باید بررسی شود
باسلام فرصت شکایت ششماه است
مجازات شش مله تا دوسال حبس
اگر چک وعده دار باشد جرم نیست باید دادخواست حقوقی مطالبه و چه چک را درخواست نمایید
سلام بستگی به شعبه داره ممکنه جزای نقدی بدن 6 ماه مهلت شکایت کیفری
با سلام اگر در زمان صدور چک ها حساب مسدود باشد می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید. در غیر این صورت می توانید با اخذ گواهی عدم پرداخت درخواست صدور اجرائیه بدهید.
با سلام اصولاً تا شش ماه حبس در نظر گرفته میشود
تا شش ماه
با سلام و احترام ،،، با توجه به صدور ماده 7 قانون صدور چک که به موجب آن هر کس چک بلامحل صادر کند نسبت به مبلغ حبس تا حداکثر دو سال محکوم خواهد شد. از 5 میلیون تومان بیشتر به حبس از یک تا دو سال و ممنوعیت از داشتن دسته چک به مدت 2 سال.
تا شش ماه زمان است و مجازات حبس دارد
مطابق بحث کیفری قانون صدور چک
سلام اگر با علم به عدم موجودی، اقدام نموده باشد مجازات حبس دارد و شما از تاریخ برگشت زدن به مدت یکسال، زمان برای شکایت کیفری دارید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.