مشاوره حقوقی رایگان - مجازات صدور چند چک بی محل

سلام
مجازات فردی که چند چک بی محل در یک تاریخ مشخص برای یک نفر صادر کرده است، چقدر است؟
اگر چک موجودی نداشته باشد و چک کلر باشد، تا کی می توان شکایت کیفری کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام بستگی به شعبه داره ممکنه جزای نقدی بدن
6 ماه مهلت شکایت کیفری

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

با توجه به صدور ماده 7 قانون صدور چک که به موجب آن هر کس چک بلامحل صادر کند نسبت به مبلغ حبس تا حداکثر دو سال محکوم خواهد شد.

از 5 میلیون تومان بیشتر به حبس از یک تا دو سال و ممنوعیت از داشتن دسته چک به مدت 2 سال.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان صدور چک ها حساب مسدود باشد می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
در غیر این صورت می توانید با اخذ گواهی عدم پرداخت درخواست صدور اجرائیه بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر چک وعده دار باشد جرم نیست باید دادخواست حقوقی مطالبه و چه چک را درخواست نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق بحث کیفری قانون صدور چک

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا شش ماه زمان است و مجازات حبس دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر با علم به عدم موجودی، اقدام نموده باشد مجازات حبس دارد و شما از تاریخ برگشت زدن به مدت یکسال، زمان برای شکایت کیفری دارید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است این چک فاقد وصف مجرمانه است
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و یا اگر صیادی است
تقاضای صدور اجرائیه نمایید

.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً تا شش ماه حبس در نظر گرفته می‌شود