مشاوره حقوقی رایگان - پیامک توهین آمیز

با سلام من دوران عقد هستم و سر دعوا و اختلاف با همسرم پیامک های زیادی حاوی فحاشی و الفاظ رکیک بە همسرم دادم ، درخواست طلاق دادم و حقوقم رو مطالبە کردم اگە ایشون شکایت کنن میتونن همەی حق و حقوقم ندهند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد
ارتباطی به یکدیگر ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر ولیکن میتواند به اتهام توهین وفحاشی شکایت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید حق و حقوق شما را پرداخت کند

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
در خصوص حق و حقوق زوجه در دوران عقد که باکره باشد تفاوت‌هایی با حق و حقوق زنی که باکره نباشد دارد.ولی هر حق و حقوقی که داشته باشد مرد نمی‌تواند به استناد این توهین ها از ادای آنها خودداری کند،ولی میتواند بر علیه شما شکایت توهین و..طرح کند که مجازات آن ربطی به حق و حقوق شما از ایشان ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حقوق مالی شما را باید کامل پرداخت کند اگر بابت الفاظ شکایتی دارد باید جدا اقدام کند ربطی به حقوق شما ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکایت ایشان در خصوص مواردی که اعلام کردید ارتباطی به مطالبه حقوق از جانب شما ندارد تنها موجب محکومیت شما میتواند بشود که نهایتا آن را بعنوان اهرم فشار میتوانند استفاده کنند تا حقوق مالی را ببخشید
حتما با وکیل مشورت داشته باشید
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمدفرهنگ

جناب آقای محمدفرهنگ :

باسلام فحاشی شماارتباطی به حقوقتون نداره و نهایتا به اتهام فحاشی میتونه شماازشماشکایت کنه

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. موضوعات ارتباطی بایکدیگرندارندوهرکدام جداگانه قابلیت طرح دعوی ورسیدگی دارند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
در صورت شکایت به مجازات توهین و فحاشی محکوم خواهد شد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر حق و حقوق شما باید پرداخت شود ولی ایشان می‌توانند بابت توهین و فحاشی از شما شکایت کیفری انجام دهند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم توهین در صورت اثبات رم جداگانه‌ای دارد و حق و حقوق شما مستقلاً حکم داده میشود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شکایت توهین ارتباطی با حقوق مالی شما ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حق و حقوق شما پابرجاست و حق طلاق برای زوج نیز پابرجاست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت همسرتان ارتباطی با حقوق مالی شما ندارد فلذا در هر صورت مهریه شما قابل مطالبه می‌باشد.

اصغر نویدمهر

جناب آقای اصغر نویدمهر :

با سلام
حتی در فرض محکومیت شما بابت توهین و .... شما از هیچکدام از حقوق مالی خود محروم نخواهید شد.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام شکایت توهین ارتباطی به حق و حقوق زوجه ندارد

محبوبه جلالی

سرکار خانم محبوبه جلالی :

خیر
مگر با هم توافق کنید
توهین مجازات نقدی داره

پریسا ظهوریان

سرکار خانم پریسا ظهوریان :

درود ، خیر ، شکایت کیفری ناقض حقوق مالی شما نیست .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. شکایت کیفری ارتباطی به حقوق مالی ناشی از زوجیت ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ارتباطی ندارد پرونده کیفری توهین و فحاشی جدا رسیدگی می‌شود و حقوق مالی مهریه نفقه زوجه هم جداگانه

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
شکایت کیفری و حتی محکومیت کیفری تاثیری در مهریه ندارد