مشاوره حقوقی رایگان - شورای نگهبان

سلام ، در نظام قانون گذاری ایران در حالی که شورای نگهبان بر شرعی یا غیرشرعی بودن تمام قوانین نظارت دارد و در مقررات شرعی خسارت معنوی را قابل جبران با پول نمی دانند چگونه شورای نگهبان تبصره 1ماده 14 قانون آیین دادرسی کیفری را تایید کرده و خسارت معنوی را قابل جبران با پول میداند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
براساس تصمیم خود به چنین نتیجه ای رسیده اند
تماس بگیرید تا تبادل نظر کنیم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خوب با مشورت به این نتیجه رسیده‌اند و قانون شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش حقوقی مطرح نشده است و درباره چرایی قوانین صحبت به میان آمده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خسارت معنوی قابل جبران به وسیله پول است
و در شرع و نظر فقها و مراجع تقلید ذکر شده است که امکان مطالبه خسارت با پول است

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
جهت فهم این سوال وارد دانشکده حقوق شده و تحصیل نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از مرجع مربوطه پیگیری کنید