مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام وقت بخیر
یک نفر رفته ازمن شکایت کرده بابت کلاهبرداری من هم به طرف زنگ زدم پول رو واریز کردم وطرف رفته رضایت داده الان چی میشود پرونده بسته میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قرار منع تعقیب شما ممکنه صادر بشه ممکنه بابت جنبه عمومی قرار جلب به دادرسی صادر بشه

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر مبلغ کلاهبرداری تا 100میلیون باشد موقوفی تعقیب صادر میشود

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

پرونده در دادسرا است یا دادگاه؟مبلغ کلاهبرداری اگر بالاتر ازصد میلیون تومان باشد و در دادگاه رضایت دهد جنبه عمومی جرم باقی میماند.حتمابا وکیل متخصص کیفری مشورت نمایید.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام اگر زیر 100 م باشه موقوفی تعقیب صادر میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه بررسی و از نظر جنبه عمومی جرم با شرایطی امکان رسیدگی وجود دارد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود اگر پرونده در مرحله دادسرا و اولیه هست حتماً چک کنید و ببینید رضایتنامه روی پرونده باشد و اگر نیست حتماً روی پرونده قرار دهید و با بازپرس صحبت کنید یا لایحه بدهید که پرونده مختومه شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تاذصد میلیون بوده بله بسته میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مبلغ مورد کلاهبرداری دارد
.....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اثبات وقوع جرم کلاهبرداری ، تعیبن مجازات ، بستگی به مبلغ کلاهبرداری دارد
اگر مبلغ کلاهبرداری کمتر از 100 میلیون باشد جرم قابل گذشت است و قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد
و اگر مبلغ بیشتر از 100 میلیون باشد جرم غیر قابل گذشت است و از موجبات تخفیف مجازات است
و ..

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بستگی دارد در چه مرحله ای باشد .
موفق باشید .

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام
ممکنه
ولی از لحاظ جنبه عمومی ممکنه بسته نشود