مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام ،زوجه هستم و خانه پدری اصفهان هست ازدواج کردم رفتم تهران و عقد هم تهران برگزار شد ، الان برگشتم‌ خونه پدری و میخوام‌مهریه رو اجرا بذارم، میخواستم بدونم دادگاه همین اصفهان اجرا میشه یا تهران ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادگاه محل سکونت شما (اصفهان) صالح به رسیدگی در وصول مهریه است مگر اینکه مهریه مال غیر منقول ملکی باشد که در محل وقوع مال غیر منقول رسیدگی می‌شود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، برای ثبت، از محل وقوع عقد باید اجرا بگذارید، برای دادگاه میتوانید اصفهان اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابتدای اقدام از طریق اجرای محل عقد انجام می‌شود

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام باید به دفترخانه ای که عقد در آنجا انجام شده مراجعه کنید و بعد اداره ثبت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دعاوی خانوادگی دادگاه محل سکونت زوجه صلاحیت رسیدگی دارد.
اگر سامانه ثنا قبلا ثبت‌نام کرده اید آدرس خود را اصفهان اعلام کنید.
توجه داشته باشید برای مطالبه مهریه باید بدوا به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید و از طریق اجرای ثبت تهران اموال زوج را توقیف کنید اگر اموالی نداشته با اخذ گواهی می توانید از طریق دادگاه اصفهان مهریه خود را مطالبه کنید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان رسیدگی در دادگاه محل اقامت شما برابر قانون حمایت از خانواده وجود دارد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام باید به محضر ازدواج که در تهران است و سپس ثبت تهران مراجعه شود
اگر برایتان مقدور نیست به وکیلی از شهر تهران وکالت دهید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می بایست ابتدا مهریه را از طریق دفتر ازدواج خود اجرا بگذارید و سپس درصورت طی مراحل قانونی و عدم دسترسی به مال ، ادامه روند رسیدگی دردادگاه محل سکونت شما امکانپذیر است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ازدفتر ازدواجی که عقد کرده اید درخواست صدور اجرائیه میدهید دراجرای ثبت تهران پیگیری کنید درصورتی که مالی یافت نشد دردادگاه اصفهان میتوانید دادخواست بدهید

محمد مرزبان

محمد مرزبان :

با سلام اگر از طریق اداره ثبت اسناد میخواهید اقدام کنید محل وقوع عقد

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام در دفترخانه ای که عقد ازدواج انجام دادید اجرائیه صادر میگردد

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

سلام اجرائیه ثبت را نه نمی توانید ،ولی اصل دعوا (مطالبه مهریه )از طریق دادگاه اصفهان می توانید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با سلام ابتدای اقدام از طریق اجرای محل عقد انجام می‌شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید از طریق اجرای ثبت که در آن ازدواج انجام شده است اقدام کنید.
اگر بخواهید از طریق دادگاه دادخواست بدهید محل اقامت شما برای رسیدگی صلاحیت دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه دفترخانه‌ای که عقد را منعقد نموده تهران است همان دفترخانه اجرایی صادر خواهد نمود ابتدائاً پرونده اجرایی ثبتی در تهران تشکیل خواهد شد بعد از انصراف می‌توانید دادخواست حقوقی خود را از دادگاه‌های اصفهان مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از محل وقوع عقد باید اجرا بگذارید،

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
اگر از طریق اجرای ثبت بخواهید به اجرا بگذارید اداره ثبت محل وقوع عقد (تهران )
صلاحیت رسیدگی دارد
اگر از طریق دادگاه میخواهید اقدام نمایید
که دادگاه محل اقامت شما ( اصفهان) صلاحیت رسیدگی دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اجرای مهریه در دو مرحله است. 1- مرحله اول از طریق اجرای اسناد رسمی محل وقوع عقد 2-مرحله دوم اگر اموال ثبت شده وجود نداشت یا کافی نبود در محل اقامت خود می توانید دادخواست مطالبه مهریه بدهید.
البته در صورتیکه ثنا شما همان محل اقامتتان باشد.
البته بازهم می توانید ثنا را ویرایش و تغییر دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید از دفترخانه وقوع عقد نکاح اقدام کنید