مشاوره حقوقی رایگان - فک سند ماشین

وقت بخیر
بنده ماشینم رو به شخصی فروختم و وکالت 3ماهه به خریدار دادم برای انتقال سند...متاسفانه 3ماه از وکالت گذشته و وکالت باطل شده .الان خریدار حاضر نیست دوباره بهش وکالت بدم و متاسفانه سند هنوز به نام بنده هست...راضی نمیشه دوباره بهش وکالت بدم..راهی هست که بشه مجبورش کرد بیاد دفترخانه بهش وکالت بدم؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
دادخواست الزام به فک پلاک تقدیم کنید .
موفق باشید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق دادگاه الزام به تعویض پلاک وانتقال سند طرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی درخواست توقیف پلاک بدهید
اگر بعد از مدتی توقیف نشد به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست الزام به فک پلاک بدهید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست توقیف خودرو و الزام به فک پلاک مطرح نمایید

اصغر نویدمهر

جناب آقای اصغر نویدمهر :

با سلام.ابتدا مراتب را طی اظهارنامه به ایشان اعلام و درخواست خود را با اعطای مهلت چند روزه مطرح کنید اگر اقدام ننمود دادخواست الزام به فک پلاک خودرو به دادگاه تقدیم نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادخواست توقیف پلاک مطرح نماییذ

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

سلام از طریق راهور توقیفش کنید تا مجبور به انتقال بشه

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید بدوا درخواست توقیف پلاک داشته باشید و دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید.

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند مطرح نمایید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

دادخواست الزام به تنظیم سند و انتقال خودرو...می تونین دستور موقت توقیف سیستمی و ‌فیزیکی را هم بخواهین