مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ازاله پرده بکارت

سلام خسته نباشین،من 7سال یک جا کارکردم و این آقا از احساسات و عواطف من استفاده کرد و تو این مدت چون تو شرایط مالی بدی بود ورشکست شده بود از من پول و طلا به عنوان های مختلف گرفت و و این دوسال اخیر هم باهام رابطه داشته و پرده بکارتمم از بین برد آیا از طریق درخواست چک کردن پیام هامون میتونم از او شکایت کنم و از طریق پزشکی قانونی پیگیری کنم این آقا متاهل بود و من مجرد

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

متاسفانه چون اقدام با میل خودتون انجام دادین ارش و دیه به شما تعلق نمی گیره ولی بابت اموال می تونین شکایت بکنین یا دادخواست اگه مستندات مافی داشته باشین محکومش کنین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
فقط نسبت به مبالغ ادله محکمه پسند ارائه دهید راه دفاع وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام چون توافقی بوده خیر ولی نسبت به اموال میتوانید اقدام کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر امکان پذیر نیست ، فقط می توانید برای اموالی که به ایشان داده اید از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با رضایت شما این اتفاق(ازاله پرده بکارت) افتاده است فلذا شکایت نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما برات اثبات این ادعا هر گونه دلییلی را که دارید باید ارایه دهبد

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

خیر امکانپذیر نیست اما در خصوص اموال خودتون میتونین دادخواست بدین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه رابطه با رضایت شما بوده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و هر دو شما به مجازات شلاق محکوم خواهید شد و به خاطر از بین رفتن بکارت نمی توانید خسارت بگیرید.
بابت پول هایی که پرداخت کردید می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما فقط می‌توانید اموالی را که پرداخت کرده‌اید آن را مطالبه نمایید در خصوص سایر جزئیات نیاز به بررسی بیشتر دارد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

می توانید اقداماتی انجام دهید.با توجه به حساسیت موضوع حتما به صورت حضوری به وکیل دادگستری مراجعه کنید

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام. با توجه به موارد یاد شده در متن سوال ، شکایت به ضرر هر دو طرف خواهد بود ( به جهت تحقق رابطه نامشروع و مغایر با شرع اسلام). از طرفی چون شما با رضایت خودتون وارد این رابطه شدین عملا ارش یا دیه تحت عنوان ازاله بکارت به شما تعلق نخواهد گرفت!اما در خصوص سایر موارد (مباحث مالی) با ارائه اسناد و مدارک مربوطه یا معرفی شهود -در صورت وجود- و ... می توانید پیگیر مساله باشین

کیانا عسکری تبار

کیانا عسکری تبار :

با سلام خدمت کاربر محترم
با توجه به عدم وجود نکاح در صورتی که چنین ادعایی را مطرح نمایید ممکن است بر علیه شما نیز رای صادر شود.
اما چنانچه مدارکی دارید میتوانید برای تحصیل اموال خود اقدام نمایید.

مهدیه آقاگلی

سرکار خانم مهدیه آقاگلی :

درود
تنها میتوانید نسبت به استرداد ( پس گرفتن ) و تحویل پول و طلا از ایشان شکایت کنید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام هرگونه ارتباط بین زن و مرد اگر به موجب محرمیت نباشه رابطه نامشروع خواهد بود و هر دو طرف به مجازات شلاق محکوم خواهند شد.چون ازاله بکارت با رضایت شما بوده چیزی به شما تعلق نخواهد گرفت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بالای 18 سال هستی بی فایده است چون خودت خواستی
اما اگر فیش واریزی داری میتونی پس بگیری

محمدفرهنگ

جناب آقای محمدفرهنگ :

سلام در خصوص اموالی که به ایشون داید اگه از بابت قرض بوده میتونید اونا باارایه مدارک به دادگاه پس بگیریدو اما در خصوص ازاله بکارت چون با بارضایت خودتون انجام شده جرمی واقع نشده و دیه هم نداره

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله امکان دریافت دیه برا پرده بکارت و مهرالمثل را در صورت اثبات ازاله بکارت توسط آن شخص دارید ولی باید مدارک و مستنداتی که نشان دهنده داشتن رابطه با ایشان هست بطور کامل بررسی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون همراه با رضایت شما بوده اگر شکایت کنید به علت رابطه نامسروع هردو مجازات میشوید و در مورد اموال میتوانید درخواست استرداد دهید

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
چون زنا با رضایت طرفین صورت گرفته است هر دو نفر مستوجب مجازات حد می باشید