مشاوره حقوقی رایگان - حمل خودرو قاچاق

سلام عرض ادب

پدرم 2 روز پیش با استناد به، مدارک فوق البته به صورت اینترنتی اقدام به بارگیری یک دستگاه سواری اف جی کروز تویوتا کرده که مدارک شامل( برگ سبز،کارت خودرو، معاینه فنی،برگ گمرکی ،بیمه نامه شخص ثالث ) که تمامی این مدارک در حال حاضر تحویل نیروی انتظامی گردید.

ولی خب مراجع قضایی تاکید بر جعلی بودن مدارک و عدم تطابق سند با مشخصات حال حاضر خودرو میباشند.

در حال حاضر به کارشناس مربوطه جهت صحت سنجی مدارک نامه نگاری صورت گرفته

دادستان تقاضای 20 میلیارد تومن وثیقه کرده

در صورت عدم تطبیق مدارک با خودروی مذکور آیا پای پدر بنده هم به عنوان حامل خودرو قاچاق گیر است یا خیر؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مسئولیت اصلی با صاحب کالا است در عین حال مدارک و مستندات نیازمند بررسی است.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، نیازمند بررسی دقیق است احتمال مسئولیت وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پدر شما باید عدم اطلاع خود از درباره موضوع به اثبات برساند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولاً خیر. بهتر است تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر اگر پدر شما اطلاع نداشته باشد مسئولیتی ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
حتما به وکیل مراجعه نمایید تا پرونده مطالعه گردد و اقدام قانونی انجام شود

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

به عنوان مشارکت بازجویی میشوند و با مستندات عدم اطلاع خود را ثابت نمایند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم عدم اطلاع پدر را اثبات نمایید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود ایشان باید در خصوص بی‌گناهی خود اثبات کند که مدارک از سوی صاحب خودرو و مالک ارائه شده و اطلاعی از موضوع نداشته

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع عملیات خرید یا وقوع جرم با احراز عناصر معنوی و مادی سازنده جرم دارد، و اینکه در صورت پدر شما خریدار بوده و جهل به موضوع جعل یا قاچاق کالا داشته ی‌تواند از جهات رافع مسئولیت کیفری و معاذیر قانونی و نیز از جهات مخففه جرم محسوب گردد مه این‌ها بستگی به ادله موجود و دفاعیات پدر شما دارد لذا بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی و تخصصی از طریق دادراه تماس بگیرید