مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام
درباره معافیت از خدمت با کفالت مادر دو تا سوال دارم، اول اینکه مادری که خودش کار میکنه و درآمد داره فرزندش میتونه سرپرست مادر باشه و اینکه همین فرزند پسر برای کار و درآمد دور از خانه و در یک شهر دیگه کار میکنه و در خونه اقوام میمونه ولی خونه ای برای خودش به صورت مستقل نداره و چند وقت یک بار میاد خونشون پیش مادر و برادر کوچکش، حالا با این شرایط این پسر که والدینش بیش از 3 ساله ازهم جدا شدن میتونه معافیت از خدمت از طریق کفالت مادر بگیره؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید مادر از دست شما بابت نفقه و کفیل شکایت کند بله میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 096480 مربوط به سازمان نظام وظیفه در این زمینه تماس حاصل شود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از ارگان مربوطه پیگیری فرمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان دریافت معافیت موقت و سپس تبدیل به دائم وجود دارد ابتدا کارت معافیت موقت با اعتبار سی ماهه برای شما صادر خواهد شد و در صورت تداوم شرایط به معافیت دائم تبدیل خواهد شد.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر مادر مطلقه و تنها پسر بالای 18 سال خانواده ات هستی بله