مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی حین خدمت

با سلام بنده یک پاسدار رسمی سپاه هستم
در آموزش نظامی به شدت آسیب و تحت عمل جراحی دیسک کمر شدم .
متاسفانه سپاه با علم بر این موضوع از تاریخ 1401.12.23 فرار خدمت زدند
من هم استعلاجی از تاریخ 1401.12‌.23 تا 1403.3.2 به دادگاه همراه تمام مدارک پزشکی و اتاق عمل ارائه دادم
دادگاه یک ابلاغیه استعلام صادر کرد مبنی بر بازگشت به کار و گرفتن کمیسیون پزشکی صادر کرد ولی با گذشت زمان هنوز سپاه کمیسیون پزشکی نگرفته و وقت نظارت پرونده تمدید می‌شود .
سوال: اگر سپاه کمیسیون پزشکی نگرفت و جواب استعلام دادگاه را نداد چه اتفاقی می افتد؟ چه حکمی صادر می شود؟
آیا نیاز هست بعد از اتمام استعلاجی به یگان مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع طرح شده را از طریق مراجع مربوطه پیگیری بفرمائید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
کمیسیون پزشکی تشکیل خواهد شد .
بله
موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله پس از پایان مدت استعلاجی باید خود را به یگان خدمتی معرفی نمایید و میتوانید از طریق یگان خود پیگیر تسریع در تشکیل کمیسیون پزشکی شوید